На Волинь приїде міністр енергетики

На Волинь приїде міністр енергетики
На початку грудня цього року до Нововолинська, аби провести робочу нараду, прибуде Міністр енергетики та вугільної промисловості України Володимир Демчишин.

Про це сьогодні, 24 листопада, під час телефонної розмови із міністром домовився голова облдержадміністрації Володимир Гунчик, – повідомили у прес-службі облдержадміністрації.

До губернатора області надійшло колективне звернення від шахтарських колективів Нововолинська, де гірники виклали ряд пропозицій щодо налагодження ситуації в галузі. Відтак, зважаючи на вимогу невідкладно розглянути проблеми, що виникли на ДП «Волиньвугілля» та шахті № 10 «Нововолинській», Володимир Гунчик мав розмову з міністром профільного відомства.

У результаті досягнуто домовленостей, що до 10 грудня неодмінно скличуть робочу нараду щодо розв’язання проблем головного вугільного підприємства краю, під час якої також обговорять і питання продовження фінансування будівництва «десятки». Головуватиме на нараді Володимир Демчишин.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Цікаво, кого з журналістів запросить Головачук? Чи тільки себе і Гунчика, який "напряму" працює з пресою? Цікаво? Колись, як приїжджали міністри, для журналістів замовляли 2 автобуси.
Відповісти