«Арт-кафедра» запрошує разом крокувати до мистецтва*

«Арт-кафедра» запрошує разом крокувати до мистецтва*
27 листопада галерея сучасного мистецтва України «Aрт-кафедра» розпочинає новий проект - "Крок на шляху мистецтва", що спрямований на співпрацю із творчою молоддю Волині.

Головною метою проекту є виявлення обдарованих молодих людей, які вирішили присвятити себе розвитку української художньої культури та сучасного візуального мистецтва; залучення їх до участі в культурно-мистецьких акціях галереї та допомога їм у творчому пошуку фаховими порадами критиків, культурологів, досвідчених митців.

Галерея надає можливість молодим початківцям представляти свої твори в арт-кафе «Стоп-Кадр», проводити в його залах презентації, обговорення, дискусії, реалізовувати власні творчі проекти, інсталяції, перформанси.

Першою ластівкою нового мистецького проекту стане виставка творів юної луцької художниці Анастасії Малімон.

Початок заходу: о 17.00 год.

Вхід вільний.

Мистецька довідка: Анастасія Малімон (1994 р.н), закінчила ЗОШ № 13 міста Луцька. Навчалась у гуртку малювання у Луцькому Палаці учнівської молоді (вчитель Андрієвський П.Д.). В 2011 році вступила на спеціальність «Образотворче мистецтво» Східноєвропейського національного університету, де здобула ступінь бакалавра (вчитель живопису і рисунку Юр’єв Г.О.). Нині навчається в магістратурі СНУ ім. Лесі Українки. Працює в напрямку реалізму в техніці олійного живопису та графічних техніках (соус, вугілля). Роботи Анастасії Малімон – це переважно портрети і натюрморти. Як розповідає сама Настя, їй цікава психологія людини, її настрій, емоції, передати які можна через портрет.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
«Арт-кафедра» запрошує разом крокувати до мистецтва*
25 листопад, 2015, 12:31