На Волині молодики з «пневматом» та газовим балончиком викрали «БМВ». ФОТО

На Волині молодики з «пневматом» та газовим балончиком викрали «БМВ». ФОТО
Для цього спритники застосували пневматичний пістолет та газовий балончик. За фактом незаконного заволодіння автотранспортом слідчі відкрили кримінальне провадження.

Про це повідомляє прес-служба волинської поліції.

У чергову частину Ковельського відділу поліції надійшло повідомлення від місцевого жителя про те, що невідомі, застосовуючи насильство, намагаються заволодіти його автомобілем.

На місце події відразу виїхала слідчо-оперативна група відділу поліції та були орієнтовані інші наряди, які несли службу по забезпеченню охорони громадського порядку на території міста. Завдяки вжитим оперативним заходам, зловмисників затримали «за гарячими слідами». Угонщиками виявилися мешканці Рівненської області: 1995, 1996 та 1997 р.н.

Під час досудового розслідування з’ясувалося, що хлопці приїхали до потерпілого під приводом купівлі транспортного засобу. На зустріч прибуло троє молодиків. Слід відзначити, що для огляду автомобіля зловмисники вибрали доволі пізній час, мотивуючи це тим, що приїхали здалеку, тож потерпілий погодився на оглядини.

Один з парубків сів за кермо автівки, щоб випробувати як рухається автівка. Потерпілий знаходився на передньому сидінні, решта розмістилися на задніх.

Коли виїхали на околицю міста, зловмисники приставили до шиї заявника пневматичний пістолет та використали газовий балончик. Не розгубившись, потерпілий зміг швидко вихопити та розрядити пістолет, і витягнути ключі із замка запалювання. Транспортний засіб втратив керування і вдарився у відбійники. Зловмисники покинули автомобіль та почали втікати. Заявник відразу набрав «102».

– Затриманим оголошено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення передбаченого частиною 3 статті 289 (Незаконне заволодіння транспортним засобом) Кримінального кодексу України, – розповідає начальник Ковельського відділу поліції ГУ НП у Волинській області Іван Тусь. – Транспортний засіб, на якому прибули підозрювані, також затримали, в багажному відділенні автомобіля знайшли бейсбольну биту та балаклави. Автомобіль поміщений на арештмайданчик. Пневмитичний пістолет вилучили.

Зараз вирішується питання щодо обрання відносно затриманих міри запобіжного заходу. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі строком від семи до дванадцяти років. Триває досудове розслідування.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Це не молодики, а гопники. Дати 12 років цім пам'ятникам, хай сидять клоуни. Мужик красава!
Відповісти
Мужика - в АТО . Щоб щей сепарів так обеззброїв. Дійсно мужик. Щиро бажаю здоров'я та удачі.
Відповісти
Останні новини
На Волині молодики з «пневматом» та газовим балончиком викрали «БМВ». ФОТО
25 листопад, 2015, 12:56