Скільки земельних ділянок отримали упродовж листопада волиняни-учасники АТО

Скільки земельних ділянок отримали упродовж листопада волиняни-учасники АТО
Волиняни-учасники антитерористичної операції на Сході отримали у власність 1775 земельних ділянок. Загальна площа цих наділів – 759,5 га.

Упродовж листопада волиняни-учасники АТО отримали у власність 376 земельних ділянок загальною площею 83,6 га, повідомляє прес-служба ГУ Держгеокадастру у Волинській області.

Загалом, від червня 2014 року, до Головного управління Держгеокадастру у Волинській області та органів місцевого самоврядування, надійшло 5201 заяв від учасників антитерористичної операції та членів їх родин щодо отримання земельних ділянок.

Наразі прийнято 3359 наказів про надання дозволу на розробку проектів землеустрою на загальну площу 1443,1 га.

«На Волині, завдяки співпраці органів місцевого самоврядування та земельного управління, безпосередньо для учасників АТО краю зарезервовано 3037,2 га ділянок різного призначення. Заяви ж наших бійців розглядаються першочергово, намагаємося опрацьовувати їх у найкоротші строки, аби люди якнайшвидше могли отримати земельний наділ», - розповідає в.о начальника Головного управління Держгеокадастру в області Василь Василенко.

Відтак, з уже наданих безпосередньо у власність 1775 земельних ділянок, для індивідуального житлового будівництва воїни отримали 858 наділів загальною площею 127,6 га; для для ведення садівництва – 502 ділянки площею 43,3 га; для індивідувального дачного будівництва – 2 наділи площею 0,05 га; для особистого селянського господарства – 393 ділянки площею 588,5 га.

З переліком зарезервованих для учасників АТО ділянок та з альбомами-атласами цих площ можна ознайомитися на сайті Головного управління Держгеокадастру у Волинській області за цим посиланням http://www.zem.voladm.gov.ua/gromadyanam-ukrayiny/informuvannya.html

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: земля, АТО
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Скільки земельних ділянок отримали упродовж листопада волиняни-учасники АТО
26 листопад, 2015, 13:12