Волинські активісти поїхали на блокаду Криму. ФОТО

Волинські активісти поїхали на блокаду Криму. ФОТО
У четвер ввечері, 26 листопада, група волинян вирушила на енергетичну та економічну блокаду Криму.

Волиняни чергуватимуть на блокпостах у підтримку безстрокової акції протесту кримських татар проти окупації півострова Російською Федерацією, повідомляють у Facebook-спільноті Вільні люди.

Активіст Олег Бондарук повідомив, що поїздка організована у зв'язку із останніми подіями на адміністративному кордоні із Кримом.

"Ми їдемо у підтримку акції кримських татар щодо припинення постачання електроенергії на півострів. На нашу думку, це найдієвіший спосіб достукатися до свідомості кримчан, що вони залежні від України і вони помилялися, що з Путіним і Росією їм буде краще", - прокоментував поїздку він.

Волиняни взяли із собою дрова, питну воду, пінопласт та картоплю. Зокрема, луцькі кримчани допомогли теплими речама.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 9
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
агресивні мужики...
Відповісти
Вольові та сильні духом.
Відповісти
Энергетическая блокада Крыма Украиной таки привела к тому, что большинство крымчан захотели вернуться на Украину. На танках. Даже те, кто до этого вроде бы был и не против Украины.
Відповісти
Типа Иловайска и Дебальцево? Приедут, не сомневайтесь.
Відповісти
Есть веерные отключения. Часов по 5-6 сидим без света-вспоминаем "неньку". Завтра пуск 2 установки энергостанции в Симферополе. С 20-22 дек. запуск 1 очереди энергомоста через пролив. Переживём. Не впервой. Есть уверенность, что государство не бросит на произвол судьбы. Есть доверие к президенту и правительству.Сейчас самая трудная ситуация в Керчи и Феодосии- электроэнергия подаётся по 5-8 часов, не больше. С 1 января Россия вводит эмбарго на все поставки продуктов питания из Украины. Зачем блокада-всё и так изолировано. Украина теряет рынок сбыта не только Крым и Новороссию, а всю Россию. Кто кого наказал? Кто кому доктор?
Відповісти
Як завжди, купка ідіотів таки знайшлась!!! Тому що тільки ідіот можи припустити, що припинення електропостачання поверне кримчанам любов до України. Да тільки ще більше ненавидіти будуть!! Я іноді взагалі думаю, що підрив ціх ЛЕП - це спецоперація Москви , метою якої є згуртування кримського населення проти України. Поставте себе на їх місце: якби Росія сьогодні припинила приміром постачати в Україну газ і ми б сиділи і мерзли, ми би стали більше любити Росію? Ми би дали заднього ходу? Не думаю! Ми би ще більше згуртувалися і шукали би шляхи, як нам це пережити!!! Чому хтось думає, що в Криму буде по інакшому?
Відповісти
Справа в тому, що думати- це не сильна сторона агресивних, вольових та сильних духом мужикiв((
Відповісти
та ці стрибунці самі себе знищать-їх ціль одна, довести укрїъну до такої економічної дупи- що далі тільки розвал на маленькі куски, які приєднають сусідні країни
Відповісти
Поверте, это не радует. Лично я ненавижу "государство Украина", но очень люблю "страну Украина". Для меня это разные понятия-государство и страна. К сожалению, при развале "государства"-"страну" расхватают по кускам. И очень много горя ещё будет-"ибо не ведают, что творят".
Відповісти
Останні новини
Волинські активісти поїхали на блокаду Криму. ФОТО
27 листопад, 2015, 08:23