Вантажівки з Туреччини не пропускають російські прикордонники

Вантажівки з Туреччини не пропускають російські прикордонники
Єдина автотраса, що з’єднує Грузію з Росією, майже повністю заблокована, оскільки російські прикордонники відмовляються пропускати великовантажні фури з Туреччини.

Як повідомляє УНІАН, у нейтральній зоні між грузинським і російським пропускними пунктами на військово-грузинській дорозі скупчилися сотні вантажівок з турецькими номерами.

Російські прикордонники пояснюють ситуацію «додатковими заходами щодо огляду вантажів з Туреччини». Однак самі турецькі водії спростовують ці твердження, заявляючи, що їм просто наказують повернутися назад без пояснення причин і перевірки документів.

У Службі доходів Міністерства фінансів Грузії повідомляють, що проблеми з пропуском великовантажних автомобілів з турецькими номерами, які їдуть через Грузію до Росії, почалися у середу ввечері. Скупчення сотень великовантажних машин з причепами на вузькій нейтральній смузі між грузинським і російським КПП створює труднощі для руху автомашин з інших країн, у тому числі Грузії та Вірменії, зазначають у грузинському відомстві.

Раніше УНІАН повідомляв, що фахівці Россільгоспнагляду отримали вказівку почати "тотальну перевірку" сільськогосподарської продукції з Туреччини. Продукція, яка не відповідає вимогам РФ, буде розвертатися на кордоні.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 4
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
то Расєя нех ість не мандарини з туреччини а кедрові шишки
Відповісти
Мандарины прекрасно растут в Абхазии и Осетии, с ними у России проблем нет. А вот с кдровыми шишками на Украине и в самом деле беда. А ведь какой полезный продукт!)))
Відповісти
Россия ввела эмбарго на турецкие продукты. Кстати с 1 января на все Украинские тоже.
Відповісти
українські грузини переправлять вантаж в Неньку...
Відповісти