У Луцьку пройшла міжнародна конференція з покращення адмінпослуг

У Луцьку пройшла міжнародна конференція з покращення адмінпослуг
Представники України і Польщі зібрались у Луцьку аби обговорити, як можна зробити надання адміністративних послуг ще кращим.

Про це стало відомо 27 листопада у луцькому Центрі надання адміністративних послуг.

Делегації з Любліна, Києва, Сум, Івано-Франківська, Кременчука та інших міст зібрались у ЦНАПі Луцька на конференцію «Налагодження співпраці у сфері покращення надання адміністративих послуг між представниками органів місцевого самоврядування та вивчення кращих практик України та Польщі».

На початку заходу слово взяв керманич міста Микола Романюк, який привітав гостей Луцька.

«Ми спільно хочемо напрацювати максимум того, що допоможе розвивати наші міста. Хочу подякувати тим, хто працював над цим проектом, адже завдяки йому луцький ЦНАП знайшов для себе багато нового», - сказав він.

Керівник апарату Волинської ОДА Дмитро Дубняк привітав присутніх від себе та від імені губернатора Волинського краю Володимира Гунчика. Він також відзначив, що луцький ЦНАП – один з найкращих в Україні.

«Микола Романюк одного разу не на жарт розізлився і зробив найкращий центр надання адмінпослуг в Україні», - пожартував він.

Керівник справами Бюро обслуговування мешканців міста Люблін Міхал Пілат в свою чергу подякував українській стороні за запрошення.

«Мені здається, що зараз цей проект набуває великого значення. Він показує, що ми робимо для наших міст та для нашої країни», - сказав він.

Пілат додав, що після проекту залишиться найважливіше – люди, які знають, що і де робити.

Під час конференції присутні змогли обговорити, як ще можна покращити якість надання адіміністративних послуг. Зокрема, представники луцької сторони наголошували на тому, що запозичили багато досвіду з Польщі, адже там існують «унікальні» програми.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
У Луцьку пройшла міжнародна конференція з покращення адмінпослуг
27 листопад, 2015, 12:23