На Волині сина засудили за побиття батька

На Волині сина засудили за побиття батька
Конфлікт із батьком син вирішив за допомогою кулаків. За нанесення легких тілесних ушкоджень тепер зловмисник відбуватиме покарання у вигляді двох років обмеження волі.

Подія трапилась 23 вересня 2015 року в місті Любомль, Волинської області, повідомляє прес-служба волинської поліції.

Син повернувся додому з польових робіт в нетверезому стані. На побутовому ґрунті між чоловіками виник конфлікт.

Правоохоронці встановили: син, перебуваючи у нетверезому стані, наніс своєму батькові удар кулаком в голову. Батько намагався втекти, але син схопив його за волосся, вдарив лицем об землю та повернув у будинок. У будинку син продовжував бити батька. Після отриманих тілесних ушкоджень потерпілий пішов із будинку. Тепер потерпілий проживає в іншому населеному пункті.

Згідно із висновком судово-медичної експертизи, тілесні ушкодження, отримані потерпілим відносяться до категорії легких тілесних ушкоджень з короткочасним розладом здоров'я.

В ході досудового розслідування встановлено, що молодик має три непогашені судимості за злочини проти особи, в тому числі, щодо заподіяння легких тілесних ушкоджень своєму батькові в серпні 2014 року.

Любомльський районний суд Волинської області за вчинення кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 125 (Умисне легке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України, призначив зловмиснику покарання у вигляді двох років обмеження волі.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.