Костянтин Кучер - призер серед хлопчиків до восьми років з шахів

Костянтин Кучер - призер серед хлопчиків до восьми років з шахів
У Вінницькій спортшколі № 6 виховали двох шахових міжнародних гросмейстерів – Сергія Федорчука і Іллю Нижника. Наступною надією став майстер спорту України, призер чемпіонату світу Віктор Матвіїшен, якому зараз лише 13 років.

Про це пише 20 Хвилин.

І ось у нашому місті з’явився ще один шаховий вундеркінд восьмирічний Юрій Штомпель. Хлопчик в цьому році став призером чемпіонату країни з блискавичних шахів, а далі виграв ще й «ВІННИЦІанський» фестиваль, який фінішував у Вінниці. Там грали діти віком до десяти років. Завдяки пристойному призовому фонду вдалося зібрати 55 найкращих шахістів з 15 областей України.

Юрій Штомпель набрав 8 очок у 9 турах. На другому місці Андрій Трушко з Борисполя (Київська область) – 7,5 очки. На третьому – Аум Гладнєв з Києва – 7 очок. Вони на два роки старше за чемпіона.

Чемпіонкою серед дівчат стала Юлія Герасимчук (Коростишів, Житомирська область), призерками – Василіса Явдосюк (Хмельницький) і Вікторія Біляк (Гнівань, Тиврівський район Вінниччини). Серед хлопчиків до восьми років призерами виявилися Костянтин Кучер (Луцьк), Петро Запорожець (Тернопіль) і Максим Біленький (Вінниця).

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Костянтин Кучер - призер серед хлопчиків до восьми років з шахів
28 листопад, 2015, 00:35