Лучанин облаштував нарколабораторію в гаражі

Лучанин облаштував нарколабораторію в гаражі
Спритний лучанин виняйняв у місті гаражне приміщення та облаштував там нарколабораторію. Зокрема, впродовж трьох місяців він там виготовляв амфетамін.

Інформує Під прицілом.

В кінці лютого цього року чоловік орендував приміщення в гаражному кооперативі «Турист» та використовував його для виготовлення наркотиків.

Під час проведення обшуку в гаражі правоохоронці виявили та вилучили мірні циліндри та стакани, пластмасові шпателі, ложки та палички для перемішування сумішей, електронні ваги, міксер та блендер для перемішування реакційних сумішей, шматки тканини для фільтрування та висушування отриманих наркотичних речовин, скляні кулькові холодильники та різного роду ємкості.

На усіх цих предметах експерти виявили залишки наркотичної речовини з вмістом амфетаміну. Крім того правоохоронці виявили й готовий наркотичний порошок, масою 0,0120 г., який зловмисник в подальшому хотів реалізувати.

Проти «хіміка» відкрили кримінальне провадження, щоправда до суду воно надійшло разом із угодою про визнання винуватості. Зрештою, Луцький міськрайонний суд затвердив угоду та призначив ділку покарання у виді 5 років позбавлення волі з трирічним іспитовим терміном.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.