Луцькі студенти виборюватимуть гранти Британської Ради. ФОТО

Луцькі студенти виборюватимуть гранти Британської Ради. ФОТО
У Луцьку знову організували тренінг програми Британської Ради з міжкультурного діалогу та соціального розвитку «Активні громадяни».

Захід відбувся 23-24 листопада в Інституті філології та журналістики СНУ ім. Лесі Українки.

Специфіка цієї тренінгової сесії полягала в тому, що цільовою аудиторією були конкретно студенти філологічних та медійних спеціальностей.

Організували подію СГО «Молодіжна платформа» у партнерстві з ГІ «Центр вільної освіти і культури» («ЦВОК»), Інститутом філології та журналістики СНУ ім. Лесі Українки.

Протягом кількох днів учасники навчались за програмами, розробленими провідними спеціалістами у сфері розбудови громадянського суспільства, активної комунікації, проектного менеджменту тощо. 

Вони не тільки отримали комплекс навичок, необхідних активному громадянину, але й мають можливість здобути фінансування на власний соціальний проект. Протягом кількох днів учасники активно розробляють власні проектні заявки, аби подати їх на участь у конкурсі мінігрантів.

Тренери – Полєтуха Ірина, Панащук Катерина.

Довідка: «Активні громадяни» – програма Британської Ради для молоді у галузі міжкультурного діалогу і соціального розвитку. Проект стартував в 2009 році та реалізується більше ніж у 40 країнах Близького Сходу, Північної Африки, Європи, Південної та Східної Азії.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Що за звичка писати пост фактум??? Я не розмію... Невже не можна було раніше про це написати???
Відповісти
Такі тренінги проводяться та анонсуються доволі часто. Стежте за новинами Молодіжного центру Волині. Саме ця тренінгова сесія анонсувалась виключно серед студентів Інституту філ.та журналістики (так задумано, аби конкретна громада)
Відповісти