Контррозвідники СБУ знешкодили схованку з вибухівкою біля Маріуполя. ВІДЕО

Контррозвідники СБУ знешкодили схованку з вибухівкою біля Маріуполя. ВІДЕО
Біля Маріуполя знайшли схрон з ворожими боєприпасами. Контррозвідники Служби безпеки України вважають, що скористатися ним диверсанти планували напередодні виборів чи в день голосування.

Повідомляє ТСН.

Схованку з чотирма протитанковими мінами, електродетонатором і тротиловими шашками знайшли в сухій траві. Силовики припускають, що зловмисники планували підірвати електроопори для живлення комбінату Ілліча та прилеглої території, аби дестабілізувати Маріуполь і зірвати вибори.

В неділю у прифронтовому місті обиратимуть депутатів та мера. Напередодні виборів запроваджені безпрецедентні заходи безпеки.

"У зв'язку із заявами лідерів "ЛНР" і "ДНР" про можливі теракти в Маріуполі прийняті додаткові заходи. Блокпости посилені додатковими силами Нацгвардії та службою військового правопорядку. Вони виявляють підозрілий транспорт, скупчення людей – з метою недопущення різного роду провокацій", - пояснив прес-секретар сектору "М" Олександр Кіндсфатер.



Батальйони, які боронять тил Маріуполя, тримають зброю напоготові. І запевняють, що для пересічних маріупольців їхні дії будуть непомітними.

"Якщо ми будемо з'являтися зі зброєю біля виборчих дільниць – це буде нелогічно", - пояснив один із офіцерів полку "Азов".

У міській виборчій комісії запевняють, до виборів готові і сподіваються їх провести у штатному режимі. За голосуванням на виборчих дільницях стежитимуть понад півтисячі спостерігачів.

Як уже повідомлялося, у Маріуполі та Красноармійську готуються до можливих терактів – на вулиці вийшли озброєні силовики.

Кореспондент ТСН Світлана Федчун

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: СБУ, ДНР, ЛНР
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Контррозвідники СБУ знешкодили схованку з вибухівкою біля Маріуполя. ВІДЕО
29 листопад, 2015, 03:45