У Луцьку люди бунтують проти вирубки парку забудовником. ФОТО

У Луцьку люди бунтують проти вирубки парку забудовником. ФОТО
30 листопада стало відомо, що у парку на вул. Гордіюк вирубують дерева.

Місцеві мешканці, яких зібралося приблизно 30, виступили проти. Кажуть, що рубати не дозволять, що забудовник не має права тут здійснювати будівництво.

Наразі на місці перебувають представники забудовника, громадськості, місцеві активісти та правоохоронці.

Як повідомляють, тут відведена ділянка для будівництва будинків, з яких десять квартир буде виділено для сімей загиблих бійців АТО. Ділянка надана в оренду ПрАТ "Луцький домобудівельний комбінат" (голова правління Руслан Вайман) рішенням міськради ще у 2007 році. На той час на цій ділянці, згідно із старим генпланом, були передбачені спортивні споруди. Однак у 2009 році прийняли новий генплан, де на цьому місці вже передбачили житлову забудову.

Натомість мешканці прилеглих будинків проти забудови. Наполягають: тут треба зберегти спортивне поле, тому будуть відстоювати свою думку у суді.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 18
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
а церкви які по краях вирубали частини парку їм не мішали? тепер там бетонні монстри для недоумків.
Відповісти
шо ти таке пишеш? безбожник, будь ти проклят, розуму взагалі нема? Ану іди в церкву помолись, свічку постав, батюшці руку цьомни, може бог поверне розум.
Відповісти
по-християнськи, смиренно, поблагословив
Відповісти
Кругом одні жиди!!!
Відповісти
скажу Вам одну річ....там місця ПРОДАНІ людям які були в АТО по пару днів і то в зоні не бойових дій....а ті які по реальності там були під обстрілами то тим НІЧОГО не світить... то де справедливість...га?????
Відповісти
Брехня!!! Нічого там не продано! Забудовник має дати безкоштовно 10 квартир атошникам!Не генералам чи полковникам, а простим хлопцям!
Відповісти
ну-ну. не будьте наївні, інформація була відома про те що куплено ще у літку...і що там має будуватись будинок, тільки не можна було зрозуміти де.. а зараз зрозуміло ...
так що не рвіть на собі рубашки....
я за справедливість і потрібно давати квартири тим що воюють там а не перебуваючи там у відрядженнях....або за багато кілометрів від гарячих точок...
Відповісти
Брехун!!
Відповісти
Хвала Аллі Надточій, яка стала депутатом міської ради. Поки не була депутатом то показувала себе великою активісткою, захисницею парку, а тільки до коритця долізла і все. Обіцянки в сторону, деревця під ніж.
Відповісти
Ви, полішуки довбані. Де збудовані будинки, в яких ви проживаєте і до речі вже загадили, також був парк.
Відповісти
Нехай ліпше Вайман побудує будинок і зробить прибудинкову територію!!!! Все ж буде краще ніж місцеві алкоголіки будуть бухати в тому парку і лишати після себе всякий непотріб!!!!!!
Відповісти
недоглянуті хащі!
Відповісти
Луцьк місто яке має зелених зон лише 30 відсотків від норми от і думаймо що ми хочемо камяні джунглі чи комфортне місто з мінімум одніею парковою зоною на мікрорайон для ранкової зарядки прогулянок активного відпочнку Згадайте літо розжарені асвальт бетон то давайте вирубаемо ще й ті зелені легені що є бо забудовник хоче отримати надприбутки зекономивши на комунікаціях інфраструктурі комунальних обєктах можливо варто розпочати будівництво нового мікрорайону з дорогами школами садочками а не навантажувати і так переповнені соціальні обекти додатково нагружати старі коомунікації а потім постійно шукати винних чому труби рве напруга погана мість в садочках немае
Відповісти
О, да, в нашому Луцьку тільки й дай поскандалити. І Палиця не такий, і Романюк, і все керівники підприємств, і навіть деякі підприємці. А тільки тому, що краще живуть і мають змогу щось робити для міста. А всі інші сидять і чекають, що держава має щось зробити (особливо деякі пенсіонери). Да якби не вони, то на вашу пенсію в держави коштів не вистачило. Невже не зрозуміло!Дайте людям працювати, бо за кожним підприємством стоять прості робочі люди, які отримують заробітну плату.
Відповісти
Бувший меланжевий комбінат пустує. Не розумію, чому б ті закинуті цехи, які займають величезну територію, не розібрати і не звести там новий квартал? А беруться одразу до парку.
Відповісти
чувствую себя полной дурой...проголосовала за Романюка...так красноречиво вешать лапшу на уши...а ведь для многих этл было одним из преоритетов отдачи голоса за него...Бог ему судья...
Відповісти
Дура-дурой.
Відповісти
Останні новини
У Луцьку люди бунтують проти вирубки парку забудовником. ФОТО
30 листопад, 2015, 11:09