У куртці волинянина у Львові знайшли гранату. ВІДЕО

У куртці волинянина у Львові знайшли гранату. ВІДЕО
Куртка, в якій у Львові знайшли гранату Ф-1, можливо, належить 24-річному уродженцю Волині.

В куртці, окрім вибухівки, виявили особисті речі, а також посвідчення. Його видала Ковельська міська рада на ім'я Олександра Г. 1991 року народження, пише Zaxid.net.

Зараз правоохоронці займаються пошуком молодого чоловіка, аби з’ясувати, як потрапила граната, хоч вже й не діюча, до рук молодика, і чому він її залишив навулиці. Одна із версій: вибухівка була привезена із зони АТО.

«Граната справжня, але запал, який всередині, вже використаний, і не має вибухової суміші. Я думаю, що вона до Львова потрапила, як і решта зброї, – із АТО. Я навіть думаю, що це хтось комусь привіз як подарунок», – зазначив начальник Сихівського райвідділу поліції Василь Кулик.

А от у двірника, який знайшов вибухівку, інша версія. Чоловік розповідає, що вночі напередодні поруч була масштабна ДТП, де, за його словами, п’яні наркомани в’їхали у сусідній кіоск. На думку двірника, куртка і ДТП пов’язані.

«Я думаю, що то вони вночі тут ходили або втікали, хто їх там знає, та, певно, і забули ту куртку. Бо я звечора проходив тут – то нічого на дорозі не бачив, а коли вже зранку вийшов прибирати, то лиш зауважив ту куртку», – розповів працівник ЛКП пан Михайло.

Нагадаємо, у понеділок, 30 листопада, вранці у Львові знайшли начебто гранату, яка під’єднана до червоної Ауді на іноземних номерах. Опісля з’ясувалося, що машина належить мешканцю будинку, а граната знаходилася у кишені куртки, яку кинули поруч із автівкою.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.