У Ковелі відбувся фестиваль берегового спінінгу. ФОТО

У Ковелі відбувся фестиваль берегового спінінгу. ФОТО
В рамках фестивалю відбулися змагання з берегового спінінгу.

29 листопада на водосховищі, що в місті Ковель, відбувся фестиваль берегового спінінгу "Fanatik in Kovel”, на який з’їхалися рибалки з Луцька, Ковеля та Червонограда (Львівська область).

Фестиваль проводили в рамках правил Федерації риболовного спорту України. Розпочали захід з підняття прапора під Гімн України та реєстрації учасників змагання.

Загалом 30 учасників виявили бажання взяти участь у змаганнях з берегового спінінгу, який складався з трьох етапів. Також на фестивалі, окрім рибалок, були присутніми і спостерігали, як відбуваються змагання, ті гості фестивалю, котрі цікавляться рибальським спортом.

Як зазначив керівник спінінгового напрямку Федерації риболовного спорту у Волинській області Віталій Віжанський, фестиваль, з точки зору риболовлі, вийшов деякою мірою трудовим, однак кльов, в зв’язку з погодними умовами, не був високий, адже зранку над водоймою стояв туман, в обідню пору почав лити дощ, а ввечері небо стало ясним.
Переможець змагань
Переможець змагань


Тим не менш, вісім учасників «відловились», а зі зловленої у першому етапі риби головний кухар фестивалю Олександр Кабанов приготував смачну юшку, якою частував усіх – як гостей, так і учасників змагання. .

В кожному етапі учасник мав піймати найбільшу вагу, за загальними результатами трьох етапів переможцем, який зловив найбільше риби за вагою, став ковельчанин Віталій Яцина, який, до слова, став єдиним рибалкою, у якого був улов у всіх трьох етапах, друге місце зайняв рибалка з Луцька, а третє - рибалка з міста Червоноград.

Наймолодший рибалка Ілля Кужель (10 років) також отримав свій приз. Хлопчик розповів, що приїхав на змагання з татом та дядьком і, не зважаючи на те, що сьогодні було холодно, брати участь у змаганнях йому сподобалось.

«Всі уроки я повчив і мав вільний час, щоб взяти участь у змаганнях, я взагалі у вільний час люблю ходити на рибалку", - розповів Ілля Кужель. .

Віталій Віжанський зазначив, що планує незабаром провести ще змагання подібного роду для того, щоб популяризувати риболовний спорт та й відпочинок на риболовлі серед жителів Волині.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 5
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ох..ть. Враження, що змагання відбувались десь у Підмосков"ї. Всі рекламні плакати на мові агресора. За що ж скакали на Майдані?
Відповісти
До чого тут майдан ?
І мова агресора ?

На банері фірми "фанатік" пише російською тому що вони з дніпропетровська , і якщо ви не вкурсі вся східна Україна розмовляла і розмовляє на дані рос.мовою !

Так що не треба вже сюди політику прив'язувати !
Це рибалка !!!
Відповісти
це тотальна російська експансія: рибалка російською, преса,тб російською, церква російською... де бля справедливість?!!
Відповісти
Політика тут дійсно ні при чому, але й те що частина країни розмовляє російською - в цьому нічого доброго немає. Доречі, Дніпропетровськ це не схід, а центр.
Відповісти
фанатік бізнесує з москалями.До біса той фанатік.є кращі приманки.
Відповісти
Останні новини
У Ковелі відбувся фестиваль берегового спінінгу. ФОТО
30 листопад, 2015, 17:56