Мер Луцька обрав собі заступників

Мер Луцька обрав собі заступників
1 грудня відбулося засідання постійної комісії міської ради з питань торгівлі, послуг та розвитку підприємництва.

На ньому депутати розглянули ряд кадрових питань, повідомляють на сайті міськради.

Зокрема, вони підтримали пропозиції голови комісії Петра Нестерука обрати заступником голови постійної комісії міської ради з питань торгівлі, послуг та розвитку підприємництва Сергія Шкоду і секретарем цієї комісії Вікторію Побережну.

Потім члени комісії розглянули питання про затвердження заступників міського голови з питань діяльності виконавчих органів міської ради.

Міський голова Микола Романюк, доповідаючи з цього питання, акцентував, що кандидатури попередньо були узгоджені з керівниками депутатських фракцій. Він запропонував на посаду першого заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів міської ради Яковлева Тараса Володимировича, заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів міської ради Григоренка Сергія Анатолійовича, заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів міської ради Гончарука Богдана Олександровича, заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів міської ради Моклицю Юрія Володимировича та заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів міської ради, керуючого справами виконкому Вербича Юрія Григоровича. Члени комісії одноголосно підтримали усіх п’ятьох кандидатів.

На комісії також було обговорено та підтримано чисельність і персональний склад виконавчого комітету Луцької міської ради. У виконкомі, як і раніше, буде працювати 19 осіб.

Члени комісії також підтримали проект рішення про затвердження плану діяльності з підготовки проектів регуляторних актів на 2016 рік.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 4
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Нехай би голова ще почистив муніципальну газетку від бездарного, але дуже язикатого редактора і поміняв на молодого (молоду), перспективного (перспективну), а чинного повернув на телеЇбачення або викинув на смітник. Такий поступок підтвердив би, що голова знає ціну людям і знає, за що вони їдять хліб.
Відповісти
А що хтось наївно думав, що буде якось по-іншому???
Гунчик своїх людей на посади вмощує, щоб працювали так, як йому треба, зі схемами цікавими, а не для людей, Романюк собі таке робить. Все, як завджи.
Відповісти
моклиця - заступник?......... ви що подуріли???????????????????????????? Він же ніц не петрає ні в чому!!!!!!!!!!!!!!!
Відповісти
таких треба чим побільше)))
Відповісти