Жителі Луцька отримали нову можливість для пошуку підробітку*

Жителі Луцька отримали нову можливість для пошуку підробітку*
У Луцьку розпочав роботу сервіс Метнись Кабанчиком- сучасний онлайн-проект, що надає можливість швидкого пошуку підробітку у різних сферах.

Мета сервісу – надати людям можливість отримувати додатковий заробіток, знизивши таким чином рівень безробіття у місті.

Напрямки підробітку різноманітні – від підсобного робітника чи кур’єра до програміста. Загалом асортимент пропозицій залежить від самих жителів Луцьку – адже саме вони можуть виступати у ролі замовників. Це відчутно вплинуло на рівень популярності окремих категорій: так, дуже часто через сервіс замовляють прибирання квартир чи послуги домашнього майстра. Розробники проекту пояснюють це особливостями менталітету жителів великих міст: на хатні клопоти рідко вистачає вільного часу, тому значно легше доручити їх старанному виконавцю за невелику плату.

Підробіток є для кожного

Шукачам тепер доступний швидкий підробіток в Луцьку: всеукраїнський сервіс надає можливість пошуку додаткової роботи, затрачуючи всього кілька хвилин на день. Як тільки з’являються нові завдання в обраних виконавцем категоріях, йому на електронну пошту приходить відповідне повідомлення. Переглядаючи завдання, виконавець має змогу бачити заплановану замовником дату завершення та суму оплати.

Певною мірою Метнись Кабанчиком - ще й біржа фрілансу, адже тут передбачена можливість пошуку завдань для представників онлайн-спеціальностей. Зараз такі завдання передбачені для дизайнерів, перекладачів, копірайтерів, набирачів текстів, розробників сайтів тощо. Представники проекту наполягають, що бажають охопити максимальну кількість сфер, щоб підробіток могли собі знайти і професіонал, і людина без досвіду і кваліфікації.

Замовникам радять звертатися до сайту у будь-яких ситуаціях: наприклад, коли потрібен перевірений відповідальний сантехнік з недорогими послугами, коли ні з ким залишити дитину, коли треба зробити ремонт в квартирі чи коли не вистачає часу на написання курсової роботи. Охочі працювати спеціалісти знайдуться у будь-якій категорії.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Жителі Луцька отримали нову можливість для пошуку підробітку*
01 грудень, 2015, 13:00