На Волині горе-син відлупцював матір

На Волині горе-син відлупцював матір
За побиття власної матері чоловіку загрожує до п’яти років позбавлення волі.

Про це повідомляє прес-служба волинської поліції.

В чергову частину Маневицького відділу поліції надійшло повідомлення з центральної районної лікарні про госпіталізацію 60-річної місцевої жительки із численнимч тілесними ушкодженнями.

Співробітники поліції встановили, що тілесні ушкодження потерпілій спричинив її 30-річний син. До слова, зловмисник раніше був засуджений за ч. 2 ст. 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Суд призначив йому покарання у вигляді позбавлення волі терміном на 8 років. Після відбуття засудженим 6 років ув’язнення чоловіка достроково звільнили.

Замість того, щоб стати на шлях виправлення, “горе-син” зловживав спиртними напоями та вів аморальний спосіб життя. 30 листопада, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, син побив матір. Потерпілу із множинними тілесними ушкодженнями госпіталізували в лікарню.

За даним фактом відомості внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 122 (Умисне середньої тяжкості тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. За скоєння злочину волинянину загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк до п’яти років. Триває слідство.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.