Яким був перший день зими у Ковелі. ФОТО

В Ковель зима прийшла, як-то кажуть, за розкладом - першого грудня пішов лапатий сніг.

Для комунальних служб – це гарна нагода скласти перший відповідальний екзамен з підготовки господарств, зокрема техніки, до зимового періоду, а для людей – належно оцінити роботу цих підприємств, пише ПроКовель.

Останнім часом на засіданнях виконавчого комітету Ковельської міської ради постійно заслуховувалася інформація про готовність комунальних підприємств до осінньо-зимового періоду.

І тут доповідалося, що снігоочисні машини та інша техніка КП «Добробут», РЖКП 1 і 2 повністю підготовлені до роботи. Також комунальні підприємства заготовили піщано-соляні суміші для посипання тротуарів, дворових територій, автодоріг. Зокрема йшлося, що ЖЕК 1 її має в наявності 110 тонн, ЖЕК 2 – 117 тонн, а «Добробут» - трохи більше двох тисяч тонн і ще є технічна сіль в кількості 136 тонн.

Однак всі ці цифри ніщо, коли бачиш, як діти, скажімо, йдучи в школу, вимушені власними черевиками розгрібати підталий сніг, а потім і «місити» ногами снігову слизьку кашу. Радості від цього дітвора, певно, не отримала.

Втім, не скрізь спостерігалася така ж ситуація. Приміром, біля Будинку Рад двірники із лопатами в руках із самого ранку активно розчищають пішохідні доріжки, щоб тут, певно, ніхто, не дай Боже, не послизнувся та не впав. А також прилеглою автодорогою періодично їздить комунальна снігоочисна техніка, чого, на жаль, не скажеш про Привокзальну площу.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.