У Луцьку самооборонівці і Автомайдан стріляли

У Луцьку самооборонівці і Автомайдан стріляли
У Луцьку біля нічного клубу під час спільного рейду волинських самооборонівців і представників "Автомайдану" сталася стрілянина.

Про це "УНН" повідомив прес-секретар волинського осередку "Автомайдану України" Сергій Абрам, пише Корупція.

За словами автомайданівця, який був присутній на місці інциденту, активісти хотіли зупинити водія, який, на їхню думку, порушив правила.

"Ми почули дуже серйозний звук гальм, побачили автомобіль "Ланос", який різко змінив траєкторію руху і потім повертався в бік нічного клубу "Голлівуд".

На вимогу зупинитися, як зазначив Абрам, водій почав здавати назад. Тоді з боку активістів пролунали постріли.

"На вимогу самооборонівців зупинитися, автомобіль не зупинився. Я почув звуки, схожі на постріли. Хто саме стріляв, я не бачив. Водій не зупинився. Почалося переслідування, але його не затримали", – уточнив він.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 23
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
На яких підставах ці гопники зупиняли автомобіль? І що означає "серйозний звук гальм"? Це такий вид порушення? Мабуть, повертаються 90 -ті роки і гопота на вулицях.
Відповісти
вже хоче бути не тільки Гуньчиком, але й Шпигою))) Справжній герой. Тільки мусить вважати, щоб часом не обісрався по самі вуха)))
Відповісти
пропоную цім дурилам що взяли на себе всі функції поліції обстежити всі наркопритони, рослідувати всі справи про дрібні крадіжки, виїхати на виклики по сімений розборкам, а не біля нічних клубів отиратися та ліпити із себе ренджерів. Серйозний звук гальм - жжжжж чи ЖЖЖЖЖ ?????
Відповісти
свавільників...
Відповісти
Коли б вони попалися мені з такими діями, я би їх постріляв автоматною чергою.
Відповісти
Так це ж чистої води розбійний напад. Цікаво, як поведуть себе правоохоронні органи.Якщо ніяк, то це приклад для наслідування.
Відповісти
дійсно гопники.....які вони мають повноваження зупиняти авто.....
Відповісти
спільна група вийшла з нічного клубу займатись розбоєм, хотіла віджати авто... На сході такими схемами віджиму авто займаються по обидва боки. Відомості внести до єрдр та розпочати розслідування.
Відповісти
Які ж всі правильні, аж зашкалює. Проте ніхто не згадує, що більше року на сімейні розбірки, бійки біля клубів приїзджає не міліція а самооборона, а маліцію нашу гідну дочекаєшся в накращому випадку через 40 хв в накращому випадку. Якщо вони застосували зброю значить там була на те потреба.
Відповісти
Чуєш "Лучанин"-"розумник"! Яке вони взагалі мають право на носіння зброї і тим більше ії застусовувати?!
Відповісти
можливо колись в нас влада буде демократична а не тоталітарна як зараз і тоді потерпілі від дій цих геройських осіб зможуть про це заявити вголос не боячись погроз і переслідувань а прокурори що списували справи про каліцтва спричинені героями понесуть відповідальність перед законом
Відповісти
ЩО ТИ МЕЛИШ ЇХНЄ МІСЦЕ НА НАРАХ
Відповісти
тепер занесанкціоновану зупинку та переслідування з метою захисту своєї власності можна застосовувати будь які засоби. Автомайдан ви підставляєте своїх і коли вас притягатимуть за це до відповідальності (за законом) ви істиритимите.
Відповісти
у війскомат їх до мене!!!
Відповісти
Всіляки самооборони ,дуки , буги - де вони взалися, що то за банди, куди дивиться влада. Майдан слідуючий почнеться мабудь з розгону місцевих бандугрупувань,які створила місцева влада---тітушки місцевого розливу .
Відповісти
Ти мабудь всіх правосеків знаєш по місцю проживання, то-чого не призиваєш в ато .
Відповісти
А хто сказав, що взагалі хтось стріляв? На записі з камер спостереження видно, як з машини викидають щось схоже на петарду, яка за кілька секунд вибухає. Той водій взагалі поводив себе не адекватно, мож і пасажири такі ж самі були. Абрам не може відрізнити вибух петарди від пострілу. хахаха )))
Відповісти
Так більшість з них там і були
Відповісти
Вже набридли банди, маски, зброя. Якого милого я в нічний час маю слухати якісь постріли, розборки цих "мужів". Хто дав їм право порушувати спокій? По серед білого дня вони їздять ескортом з спецсигналом, купують авто не зрозуміло за що (благодійники чортові), нерозтаможують, мало того і спортбайки у них бачив (біля офісу вихвалялися). І шліфують асфальт джипами сумнівного походження (теж бачив), номерні знаки не відповідають госту і не зареєстровані! З такими грубими порушеннями, які виражають явну неповагу до суспільства і зверхність, я впевнений, що вони і самі роз"їжджають під алкоголем! НЕМА НА НИХ УПРАВИ!!! А ДАІ їх ніколи не зупиняло! А тепер, якого милого я маю зупинятися отаким лицемірам?! Для їхнього самоствердження? ТІПА Я БОСС НА ЦІЙ ВУЛИЦІ!!! ПІДКОРЯЙСЯ МЕНІ!!! ХАХАХА!!!

Тепер до "мужів":
"Ну може і є у Вас крапля патріотизму, але вона проявляється тільки силою, а не моральними принципами. Не бачу у Вас нічого людського. Бачу лише відзеркалення нашої влади тільки в мініатюрній одиниці. Зменшена копія."
Відповісти
"звуки, схожі на постріли"- це не постріли, люди думайте головою
Відповісти
Прочитавши коменти до даного повідомлення хочеться сказати : Люди! Ви живете в болоті і будете в ньому жити. Бо вам так добре, тепленько, гарненько та звично. Вам не зрозуміло, як хтось може щось робити не заради власної вигоди, а для користі громади. Чергують вночі - то хочуть віджати авто. Збирають гроші на армію - то крадуть собі на хати.
Тому нічого доброго у нас не буде, поки не виросте (якщо виросте) хороше та свідоме громадянське суспільство. Маса людей, яким байдуже , яким лінь змінити себе, які звикли жити накраденим, надто велика. Забудьте про Європу і мовчки сидіть у своїй гноївці. Тільки шкода тих, хто загинув з вірою в краще.
Відповісти
Довго пояснювати...було зовсім не так,але по делу.
Відповісти
Ганьба ... .
Відповісти
Останні новини
У Луцьку самооборонівці і Автомайдан стріляли
02 грудень, 2015, 00:55