Волинські школярі вчилися захищатися від небезпеки

Волинські школярі вчилися захищатися від небезпеки
1 грудня у спеціалізованій школі-інтернаті для дітей із особливими потребами в селі Затурці Локачинського району Волинської області відбулася виховна година з безпеки життєдіяльності та основ цивільного захисту.

Про це йдеться на офіціному сайті У ДСНС України у Волинській області.

Захід, до якого долучилися рятувальники місцевого підрозділу ДСНС, відбувся під гаслом «Вчимося захищатися від небезпеки».

У максимально доступній для дітей формі співробітники ДСНС розповіли про чинники оточуючого середовища, небезпечні для людини. Зокрема, йшлося про неприпустимість розваг з відкритим вогнем – сірниками, запальничками тощо. Рятувальники наголосили, що, зазвичай, саме людська необачність стає причиною пожежі, тож закликали дітей бути максимально обережними.

Під час виховного заходу працівники Служби «101» особливу увагу приділили проблемі безпечної поведінки у громадських місцях, пояснили, як діяти у випадку терористичної загрози, а також за умов, наближених до воєнних. Вони детально окреслили алгоритм поведінки під час виявлення вибухонебезпечних предметів.

На завершення виховної години школярі переглянули навчальні відеоролики з правил безпеки та отримали пам’ятки та листівки, щоб іще раз на дозвіллі переглянути важливу та корисну інформацію.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.