У Нововолинську батьки вимагають зупинити вакцинацію від поліомієліту

У Нововолинську батьки вимагають зупинити вакцинацію від поліомієліту
У Нововолинську батьки дітей, яких мають вакцинувати від поліомієліту, вимагають призупинити цей процес до надання повної інформації про вакцину.

Про це інформує власкор «Вголосу».

Відповідне звернення представників батьківської громади м. Нововолинська адресували головному лікарю Нововолинської ЦМЛ.

Батьки зазначають, що з 1 грудня 2015 р. у Нововолинську починається другий тур вакцинації від поліомієліту. У ЗМІ неодноразово повідомляли, що при транспортуванні та зберіганні вакцини від поліомієліту було порушено дотримання вимог «холодового ланцюга». Саме такою вакциною і будуть, на їхню думку, здійснювати 2-й тур вакцинації в Нововолинську з 1 грудня.

Головного лікаря просять надати інформацію у повному обсязі про вакцину ОПВ та ПІВ від поліомієліту, яку використовуватимуть у 2-му турі вакцинації у Нововолинську.

Батьків цікавить:

1. Чи це є дійсно вакцина французького виробництва, надана представництвом Дитячого фонду ООН в Україні (ЮНІСЕФ) як гуманітарна допомога у вигляді крапель та ін’єкцій, що надійшла в Україну 30 квітня 2015 року? Якщо так, то просимо надати документальне підтвердження вашої відповіді, завірене печатками лікарні або відповідних органів, до повноважень яких це належить.

2. У яких регіонах України є спалах поліомієліту, у зв’язку з чим проводять позапланову імунізацію? Адже, згідно з наказом МОЗ від 30.08.2014 р. «Про вдосконалення проведення профілактичних щеплень в Україні», щеплення проводять на ендемічних та ензоотичних територіях за епідемічними показаннями.

До надання громадськості достовірної інформації лікарів просять призупинити план проведення 2-го туру щеплень від поліомієліту.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 5
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
СПАСАЙТЕ СВОЇХ ДІТЕЙ! ЦЯ ВАКЦИНАЦІЯ - ЦЕ ЗЛОЧИН!
Відповісти
Геноцид нації продовжується?
Відповісти
Люди не робіть паніки.Все з цією вакциною нормально.
Відповісти
яке на фіґ нормально?!
хапають дітей на вулиці - і вакцинують, вакцинують...
жах!
Відповісти
Ні разу не бачила, щоб когось хапали і вакцинували просто з вулиці. Мовчу вже про те, що вже як мінімум пять років батьки мають особисто підписати дозвіл на вакцинування дитини, і пройти обовязковий огляд лікаря педіатра перед щепленням. У мене кожного разу так було, жодних виключень. Для особистої страховки можете здати аналіз крові. І завжди можна написати відмову віж щеплення, ніхто з вами судитись не буде. А те, що ви пишете, це маразматична паніка.
Відповісти
Останні новини
У Нововолинську батьки вимагають зупинити вакцинацію від поліомієліту
02 грудень, 2015, 10:16