Кияни влаштували бійню за дешеві яйця. ВІДЕО

Кияни влаштували бійню за дешеві яйця. ВІДЕО
У столичному супермаркеті покупці затіяли боротьбу за дешеві яйця.

Про це повідомили користувачі в соціальній мережі Facebook, пише Знай.

"Я не знаю, як проходить цей день в інших "Ашанах", але на Петрівці - реальний колапс. Виною тому акційні яйця і цукор за 9,99 грн. В 9:00 в "Ашані" в черзі стояли більше 50 чоловік", - пише Юлія Сардак.

Також, за її словами, кількість людей у ​​черзі збільшувалася неймовірно швидко.

Покупці сварилися, а коли яйця закінчилися, протягом 30 хвилин не давали можливості працівникам супермаркету привезти нову партію.

Коли 10 нових ящиків таки привезли, співробітники "Ашану" зробили помилку і залишили яйця посеред черги, змушуючи людей самих розбиратися, хто за ким.

За словами очевидців, тоді і почалося "місиво". Лотків вистачало, але винести їх з натовпу стало практично неможливо.

"Ситуацію прийшла розрулювати адміністратор, але вона тільки переминалася з ноги на ногу і намагалася комусь додзвонитися. І коли, нарешті, додзвонилася, то видала сакраментальну фразу: "Шановні, машина в дорозі затримується, тому наступна партія яєць буде тільки через 3 години", - розповідає дівчина.

Після цього розлючені люди розчавили кілька лотків з яйцями, а одна з жінок впала прямо в коробку з лотками. Допомогти їй піднятися ніхто не намагався.

"Варто також зауважити, що спритні, які набрали по 3-4 лотки, заплатили акційну ціну тільки за 3 десятка. На решту діяла звичайна ціна - 21 грн/дес., про що неодноразово через гучномовець попереджала адміністрація", - додали очевидці.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Серед борців за дешеві яйця, як видно на роліку, в основному пенсіонери, які намагаюттся вижити в умовах поступу постмайданівської України до "цивілізованої" Європи. Видовище огидне, але людей до такого стану довела виключно теперішня Порохо-Яценюковська майданута влада, і для люде вхопити собі дешевих харчів - це питання звичайного тваринного виживання. Здобули!? Європа наближається!?
Відповісти
Какой позор. Каким местом думала администрация Ашана устраивая этот ПЦ, тем более с яйцами?
Відповісти
Це як треба вміти керувати країною, що люди вже за яйця бються. При чому тут адміністрація????? Хіба справедливо що СЛУГИ народу яких ми обираємо і платимо їм зарплати - а вони СЛУГИ, НАШІ РОБІТНИКИ живуть як в шоколаді, а ми РОБОТОДАВЦІ в гамні плаваємо.........
Відповісти
Останні новини
Кияни влаштували бійню за дешеві яйця. ВІДЕО
02 грудень, 2015, 15:30