У Луцькій міській раді визначились з кандидатурами заступників міського голови

У Луцькій міській раді визначились з кандидатурами заступників міського голови
Претендентів на посади першого заступника та заступників міського голови представили під час засідання комісії Луцької міськради.

Це сталося у середу, 2 грудня, на засіданні постійної комісії міської ради з питань комунального майна та приватизації.

На посаду першого заступника Луцький міський голова запропонував Тараса Яковлева, також Микола Романюк оголосв членам комісії й інших заступників, а саме: Богдана Гончарука, Сергія Григоренка, Юрія Моклицю та Юрія Вербича.

Відтак Тарас Яковлев відповідатиме за роботу ЖКГ, муніципальної поліції, економічної політики, міжнародного співробітництва, капітального будівництва, підприємств «Луцькводоканал», «Луцьктепло», «Луцькспецкомунтранс», ЖКП, «Луцьксвітло».

Богдан Гончарук відповідатиме за напрямок культури, освіти, охорони здоров’я та зв’язків з громадськістю, медичні заклади, заклади культури, комунальну газету «Луцький замок».

Сергій Григоренко відповідатиме за роботу департаменту соціальної політики, управління майном міської комунальної власності, напрямки туризму та промоції міста, розвитку підприємництва, реклами, транспорту та зв’язку, ЛПЕ, «Автопарксервіс» та «Луцькреклама».

Юрій Моклиця відповідатиме за напрямок фізичної культури та спорту, охорони праці, екологію. Серед підприємств, що будуть у його віданні, – КП «Парки і сквери міста Луцька» та КП «Ласка».

Юрій Вербич відповідатиме за роботу загального відділу міськради, юридичного відділу, ЦНАПу.

Кандидатури члени комісії підтримали.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Запрошуємо прийти одного із заступників Міського голови на збори членів садівничого товариства "Світанок" 05 грудня о 15 годині біля контори садівничого товариства .Голова товариства
займається саботажем ,неадекватно реагує на аварійне становище електропостачання.В результаті чого частина членів садівничого товариства,яка постійно мешкає там не можуть елементарно користуватися ВЗАГАЛІ НІЧИМ ,ТОМУ ЩО ВІДСУТНЯ ЕЛЕКТРОЕНЕРГІЯ.ЧЛЕНИ ТОВАРИСТВА НЕОДНОРАЗОВО ЗВЕРТАЛИСЯ ТА ЗБИРАЛИ ЗБОРИ НА ОТРИМАННЯ ДОЗВОЛУ ВІД САДІВНИЧОГО ТОВАРИСТВА НА БУДІВЛЮ ТРАНСФОРМАТОРА НА ЩО ГОЛОВА ТОВАРИСТА КАТЕГОРИЧНО ПРОТИ І ЗАШКОДЖУЄ БУДЬ ЯКИМ ДІЯМ ,ЯКІ ПОВ"ЯЗАНІ З ПОКРАЩЕННЯМ ПОДАЧІ ЕЛЕКТРОПОСТАЧАННЯ НА ДАЧНИЙ МАСИВ ТА НЕ ДАЄ ЗГОДИ НА ЗАЛУЧЕННЯ ФАХІВЦІВ З МІСЦЕВОГО ЦЕНТРУ ЕЛЕКТРОМЕРЕЖ .допоможіть нам .МИ ВАС ЧЕКАЄМО !!!!
Відповісти
найпростише ничого не робити якшо нехочеться працювати то нема чого триматися шановний голове хватить знущатися над людьми идить геть с посади
Відповісти
Недумов С.І голова садівничого товариства "Світанок" ЯК ВИБОРНА ОСОБА займається незаконим збором грошей за підключення електроенергіі в розмірі 1500 грн до 3000 грн,завищує тарифи на спожиту електроенергію в розмірі 0,91 коп за Квт.З нових членів садівичого товариства вимагає вступні внески,які не облікуовуються.Допоможіть нам побороти Це СВАВІЛЛЯ!!!
Відповісти
Останні новини
У Луцькій міській раді визначились з кандидатурами заступників міського голови
02 грудень, 2015, 12:52