Лучан примушуватимуть ставити сміттєві баки?

Лучан примушуватимуть ставити сміттєві баки?
Луцький міський голова вважає, що, якщо люди не хочуть, то їх треба змусити ставити сміттєві баки.

Таку думку Луцький міський голова Микола Романюк озвучив на засіданні постійної комісії з питань комунального майна та приватизації у середу, 2 грудня.

Міський голова вважає, що якщо лучани хочуть жити, як в Європі, то повинні думати про чистоту в місті і ставити сміттєві баки, а не викидати сміття на узбіччя. Як приклад, Микола Романюк розповів про ситуацію, свідком якої він став, коли водій автівки зупинився на узбіччі на вулиці Володимирській, викинув пакет зі сміттям і поїхав.

«Треба примусити лучан ставити сміттєві баки якщо не хочуть, якщо не будуть, то на це є муніципальна поліція, яка може оштрафувати за це. Ми йдемо в Європу, от попробуйте в Німеччині біля свого будинку не почистіть сніг. Треба переходити на такі методи, адже якщо ми хочемо жити в місті краще, то давайте щось робити. Люди повинні навчитись відповідати за себе», - зазначив Микола Романюк.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: баки, сміття
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Шановний голово проявіть накінець характер і зробіть так щоб ваші правильні слова були зреалізовані
Відповісти
Ставити сміттєві баки це не людська проблема, а комунальників або міської влади.
Стосовно того що люди викидають сміття де попало, то не мішало б новій поліцію дати наказ "штрафувати тих хто викидає сміття не в сміттєвий бак". Дійсно деякі люди ведуть себе як бидло, і з цим потрібно боротись.
Відповісти
Слушні слова пана Андрія.Що той пан не буде кидати сміття на узбіччя, якщо в мене буде стояти бак біля дому? То ж біля такого "бидла" і зараз їздить машина спецкомунтрансу, а воно не користується.Штрафуйте!!!!
Відповісти