На Волині припинили діяльність підпільної АЗС. ФОТО

На Волині припинили діяльність підпільної АЗС. ФОТО
Незаконний бізнес з реалізації дизельного пального в м. Ковель Волинської області викрили співробітники оперативного управління ГУ ДФС у Волинській області в рамках заходів операцій "Акциз-2015" та "Нафтопродукт-2015".

Днями в місці здійснення діяльності нелегальної АЗС оперативники та слідчі ГУ ДФС у Волинській області провели обшук, інформує прес-служба ГУ ДФС у Волинській області.

В складських приміщеннях, що орендуються одним із приватних підприємств, співробітники податкової міліції ГУ ДФС Волині вилучили 700 літрів дизельного пального, резервуари та обладнання для розливу і зберігання паливно-мастильних матеріалів.

Незаконну реалізацію пального організатори підпільного бізнесу фіксували через незареєстровані реєстратори розрахункових операцій (касові апарати).

Загалом в ході обшуку вилучено матеріальні цінності та готівку на суму понад 150 тисяч гривень. Наразі тривають заходи по встановленню осіб, причетних до організації незаконної реалізації підакцизної продукції, а також вирішується питання щодо призначення відповідних судових експертиз.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: АЗС, ДФС
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.