Лікарі вважають легкими травми волинянина, який ледь не загинув на Майдані

Лікарі вважають легкими травми волинянина, який ледь не загинув на Майдані
Травми середньої важкості на легкі можуть перекваліфікувати у справі волинського майданівця Олександра Приступи, який ледь вижив після того, як його побили «беркутівці» на Майдані в лютому 2014 року.

За словами Приступи, він почав збирати документи, необхідні для загального реєстру постраждалих на Майдані, інформує Вголос.

Цей реєстр створюють для надання урядом допомоги постраждалим на Майдані.

У лютому 2014 року Олександра Приступу жорстоко побили «беркутівці», які навіть вистрілили йому в ногу, бо думали, що він уже мертвий.

«Перелом фаланги пальця, струс мозку, кульове поранення, рвані рани обличчя і численні забої по всьому тілу – ось що я отримав на Майдані. Кулю з тіла вийняли київські лікарі, тому у Володимир-Волинській лікарні цей момент уже не фіксували, але повідомили, що мої травми належать до середнього ступеня тяжкості. Нещодавно, коли я розпочав збирати необхідні документи, місцевий судмедексперт повідомив мені: в заключенні вказано, що мої травми легкого ступеня. Я просто не розумію, як таке може бути», – обурюється майданівець і готується відстоювати свої права.

Також він додав, що в такій же ситуації опинився ще один волинянин, постраждалий на Майдані, Пантелій Тихонюк.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Наші лікарі-це взагалі окрема тема... ХАБАРНИКИ ТА ТУПАКИ!
Відповісти
В с Доросині герой АТО який получив контузію і лікується за свої гроші не може получити групу бо тваринам лікарям потрібно дати хабар. Батьки плачуть бо немають грошей. звати його Славік Оніщук .
Відповісти
Славік Оніщук правильно? Завтра про тих тварин-лікарів напишуть в новинах. Хватить терпіти, пора братись за діло. Балачки вже надоїли. Бачу поки руки не почну рубати то порядку не буде.
Відповісти