В Луцьку дітей волинян-бійців АТО вітатимуть з Днем Святого Миколая

В Луцьку дітей волинян-бійців АТО вітатимуть з Днем Святого Миколая
Дітей волинян-бійців АТО запрошують на спільне святкування Дня Святого Миколая. Організують дозвілля дітей у рамках проекту «Меценати для солдата».

Про це пише Волинський інформаційний портал.

«На підтримку щорічної благодійної акції, яка відбувається в передноворічні свята (до дня Святого Миколая) в рамках проекту Мeцeнaти для сoлдaтa наші партнери та друзі Волинська обласна бібліотека для юнацтва (координатор - Люба Фрадинська) з ТМ Дмитрук та творча студія Творча STUDIO N.Zh. проводитимуть 50-м дітям (яким п'ять років і більше) наших бійців подарункову програму з цікавим дозвіллям під назвою «Чудотворний Миколай, ти усіх оберігай!!!» – йдеться в дописі.

Акція відбудеться 16 грудня о 15 годині за адресою: місто Луцьк, проспект Волі, 2. В програмі – вистава від Творчої студії STUDIO N.Zh Natali Zuravlova і її обдарованих діток, а також подарунки для дітей наших захисників.

«Просимо записувати дітей бійців АТО із зазначенням віку – ми хочемо максимально більшій кількості малечі зробити свято аби ваша дитина бодай на одному із 2-х заходів побувала на святі. Єдине виключення – дітки з критичної групи, котрим потрібна більша наша опіка (це дітки загиблих бійців а також долучаємо і зниклих безвісти наших бійців і тих героїв, що й досі перебувають у полоні)!!!» – пишуть організатори.

«Просимо бажаючих записувати дітей із зазначенням віку для формування групи учасників. Записуйте в одному коментарі по одній дитині і ставте, будь ласка, обов’язково порядковий номер! Також хто має бажання – просимо долучитись і інших небайдужих підприємців, котрі можуть доповнити чи урізноманітнити наші передноворічні заходи», – йдеться в дописі.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
В Луцьку дітей волинян-бійців АТО вітатимуть з Днем Святого Миколая
03 грудень, 2015, 00:45