На «Ягодині» затримали авто, «нафаршироване» цигарками. ФОТО. ВІДЕО

На «Ягодині» затримали авто, «нафаршироване» цигарками. ФОТО. ВІДЕО
Протягом доби прикордонники у трьох випадках виявили у спеціально обладнаних сховках транспортних засобів контрабандні тютюнові вироби, які порушники намагалися незаконним шляхом перемістити через кордон.

Про це повідомляє прес-служба прикордонників.

Учора в міжнародний пункт пропуску «Ягодин» для оформлення на виїзд із України по смузі руху «зелений коридор» прибув 20-річний громадянин України на мікроавтобусі «Мерседес Спрінтер» 2003 року випуску. На підставі оцінки ризиків прикордонниками було ініційовано проведення спільного з митниками поглибленого огляду автомобіля. У результаті оглядова група знайшла в конструктивних порожнинах авто цигарки марок «LD», «Р&S», «Bond», «Rothmans» з українською акцизною маркою.

Зокрема, сигарети знаходилися за обшивкою розсувних дверцят, в спинках усіх шести пасажирських сидінь та в задній кутовій стійці кузову.

Всього 262 пачки цигарок оцінили на суму більше 3 тисяч гривень, а автомобіль, як засіб незаконного переміщення товарів, на суму понад 300 тисяч гривень.

Також переміщення контрабанди цигарок до сусідньої Угорщини не допустили на ділянці відповідальності відділу «Тиса» прикордонники Чопського загону.

Так, учора до Угорщини прямував вантажний автомобіль марки «Renault Magnum» під керуванням громадянина України. Проте в ході здійснення спільного прикордонно-митного огляду правоохоронці виявили в кабіні водія під обшивкою даху та в повітряному фільтрі приховані цигарки марки «Marlboro» та «Marlboro Gold» вітчизняного виробництва у загальній кількості 500 пачок.

Тютюнові вироби, приховані від контролю, та транспортний засіб вилучені й передані працівникам митниці. Загальна сума оцінки товару та автомобіля склала понад 460 тисяч гривень.
Крім того, у пункті пропуску «Рава-Руська» прикордонники Львівського загону за допомогою службового собаки Гери під час здійснення перевірочних заходів виявили у конструктивних особливостях автомобіля «Ауді» 100 пачок контрабандних цигарок «LD».

Відносно громадянина Польщі, який керував автівкою, складено адміністративні документи, а транспортний засіб вилучено у встановленому порядку як засіб переміщення контрабанди.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 4
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Він не знав ,що треба башляти ?
Відповісти
Тож кінець року, навіщо так ризикувати
Відповісти
Просто не дав нашим дибілам гроші. Всі везуть просто всі платять нашим. Якщо багато везеш 600$ мінімум
Відповісти
Показуха, одного зловили, а решта нормально заїхала
Відповісти
Останні новини
На «Ягодині» затримали авто, «нафаршироване» цигарками. ФОТО. ВІДЕО
03 грудень, 2015, 11:20