У волинянина вилучили 117 ящиків контрабандних цигарок. ФОТО

У волинянина вилучили 117 ящиків контрабандних цигарок. ФОТО
Співробітники Держприкордонслужби у взаємодії із СБУ, прокуратурою та іншими органами продовжують оперативні заходи з протидії незаконному обігу підакцизних товарів в прикордонній зоні та спробам їх переміщення через державний кордон.

Так, учора, за інформацією прикордонних оперативних підрозділів, спільна група у складі представників Луцького прикордонного загону, Управління СБУ у Волинській області та обласної прокуратури в рамках проведення досудового розслідування провела обшук автомобіля та помешкань одного з мешканців м. Ковеля, інорфмує прес-служба Держприкордонної служби України.

У результаті проведених заходів в автомобілі «Volkswagen» та в будинку громадянина виявили та вилучили 117 ящиків тютюнових виробів марки «Слім Комплімент» з українським акцизом, «Lifа» без акцизних марок та «Байрон» виробництва Російської тютюнової фабрики без акцизу. Будь-яких документів на товар у їх власника не виявилось.

В даний час проводяться подальші оперативно-перевірочні заходи з метою встановлення походження акцизних марок та цигарок.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.