Обвалений будинок можуть заселити ще до Нового року

Обвалений будинок можуть заселити ще до Нового року
Мешканців обваленого будинку на вулиці Рівненській у Луцьку, ймовірно, зможуть заселити в уже відреставрований будинок у грудні 2012 року.

Про це розповіли мешканці першого та другого під’їздів будинку, що були 30 липня на особистому прийомі луцького міського голови Миколи Романюка.

«Рішення мерія не змінила. Будинок підлягає капітальному ремонту, укріпленню стінок. Ймовірно вже до грудня нас будуть заселяти у відновлений той будинок. До того ніби десять квартир віддадуть на розселення у тимчасові квартири», - розповіла мешканка Людмила.

Нагадаємо, меншканці вважають будинок непридатним для життя навіть після реставрації і вимагають за гроші, які мають піти на ремонтні роботи, придбати для них нові квартири.

Жінка каже, що мешканці восьми квартир, які були зруйновані, вже бачили свої нові помешкання. Нагадаємо, для цих сімей гроші на нові квартири виділила Луцька мерія. Однак допоки вирішуватимуться питання з їхнім оформленням юридично, пройде ще мінімум місяць.

Мешканка Людмила зазначає, що міська рада поки що відмовляється їх визнавати постраждалими. Мовляв, знайшли якийсь класифікатор, який дозволяє людей, котрих відселили з будинку, що валиться, і які другий місяць живуть у готелі, не вважати постраждалими. На який документ посилається влада, зі слів жителів мер обіцяв надіслати письмово.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Інші новини теми
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.