На Волині відкрили пам'ятну дошку на честь загиблого Героя

На Волині відкрили пам'ятну дошку на честь загиблого Героя
3 грудня відбулося урочисте відкриття меморіальної дошки та пам'ятне віче на честь загиблого Героя Михайла Ілляшука.

Про це повідомляє Ольга Жигунова у спільноті ГО «Обʼєднаний активіст» у Facebook.

Під час відкриття пам'ятної дошки було сказано багато теплих слів про Героя. На подію прийшли рідні, друзі та колеги. Загиблий Михайло Ілляшук віддав найдорожче - власне життя, аби зберегти цілісність нашої держави.

"Небесний воїн родом із Свійчіва Володимир-Волинського району, був старшим сержантом-контрактником у військовій частині, що розташована в Галинівці у нашому районі, неодноразово приймав участь в захисті східних кордонів, був єдиним сином у сім'ї.

Загинув 10 лютого 2015 року під час обстрілу бойовиками аеродрому міста Краматорська, Донецької області, захищаючи цілісність і недоторканість нашої держави.

На урочистостях було багато присутніх: рідні, друзі, колеги по військовій службі, представники влади, громадських організацій, священство, громада, учні та вчителі школи, де навчався Михайло.
Директор школи, звертаючись до присутніх, сказала про Героя багато теплих проникливих слів. Михайло - справжній приклад для нас, завжди пам'ятатимемо про нього, бо не маємо права забувати про тих, хто віддав найдорожче - власне життя, захищаючи Батьківщину, виборюючи спокій.

І представники влади, і товариші по службі висловили велику вдячність батькам та його сім'ї, виказали співчуття та жаль від непоправної втрати. Під час урочистості лунав гімн України. Далі відбулося молитовне освячення меморіальної дошки і покладання квітів. Дуже зворушливо було чути , як читає вірш, присвячений батькові, його син Олександр, а біль батьків, які виховали щирого патріота, не виправдати нічим, жодними словами. Це гіркий, пекучий біль.

Коли гинуть кращі серед нас, коли десь на Сході за вікнами війна, хочеться бути гідними та достойними, і щоб пам'ять про загиблих була вічною. Світла пам'ять герою та вічний спокій душі!" - пише Ольга Жигунова.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Пані Жигунова!В с.Галинівка,з часу заснування цього села, ніколи не було військової частини.
Відповісти
Останні новини
На Волині відкрили пам'ятну дошку на честь загиблого Героя
03 грудень, 2015, 17:57