У Луцьку звучали «Пісні Любові на Полі Бою». ФОТО. ВІДЕО

У Луцьку звучали «Пісні Любові на Полі Бою». ФОТО. ВІДЕО
Луцький гурт ФІОЛЕТ презентував у рідному місті новий альбом.

Концерт відбувся у четвер, 3 грудня, в одному з нічних клубів Луцька.

Музиканти представили шанувальникам пісні з нового альбому, а також потішили кращими композиціями за шість років існування гурту.

Як відомо, ФІОЛЕТ у листопаді вирушив у всеукраїнський тур на підтримку альбому під символічною назвою «Пісні Любові на Полі Бою». Частина нових пісень відображає події, які відбуваються на Сході нашої країни. «Музика – це зброя, тільки істотно вищого порядку і глибиннішого ураження. Пісні з нашого нового альбому пройняті нотами самоствердження, волі до життя та непереборної віри в краще», - так охарактеризував своє творче «дітище» лідер гурту Сергій «Колос» Мартинюк.

Рідне місто стало дев’ятим у турі Україною. "Концерт вдома - це дуже відповідально", - зізнався зі сцени «Колос».
Серед присутніх був помічений і лідер відомого гурту "Тартак", Сашко Положинський, який, нагадаємо, напередодні закликав лучан прийти на концерт талановитого луцького гурту. А також підтримати колег прийшов соліст луцької "ФлайzZzи" Андрій Тимчук.
На жаль, луцька публіка не порадувала великою кількістю, проте ті, хто був на концерті, - відривалися на повну.

Лучанки Віка і Ліза уже не вперше на концерті ФІОЛЕТу, але від виступу у Луцьку отримали максимум задоволення, оскільки дуже чекали на новий альбом. "Зірвали голос, завтра не зможем говорити, але ми, напевне, тут найщасливіші. Фіолет, ми любимо вас! Хочемо побажати їм процвітання, натхнення та ще багато таких фанаток, як ми", - розповіли дівчата.
Певні висновки щодо Луцька фронтмен гурту Сергій Мартинюк зробив ще перед концертом, про це він розповів у коментарі ВолиньPost.

"Не хочеться нав'язувати себе людям, якщо їм це нецікаво. Але не кількістю все вимірюється. Ми звикли викладатися на сцені максимально, не залежно від того, скільки перед нею людей. Я від усієї душі вдячний кожному, хто сьогодні тут з нами тусив, і тим нашим друзям, які допомогли нам, щоб ми не "влетіли" на концерті і підтримали різними методами, дякуємо нашим шанувальникам, які не пошкодували ні часу, ні грошей, ми це дійсно щиро цінуємо. І саме такий післясмак формує кінцеве враження від концерту, а воно хороше, попри всі нюанси", - мовив Сергій.

Після виступу усі охочі мали можливість взяти автограф та зробити спільне фото із улюбленим музикантом.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 39
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
нема слів - одні мати. соплі,слюні,малолєткі. музики - 0. текст - для дівчаток 6-го класу.
Відповісти
роману плюсую, влучно, коротко, зрозуміло.
рівень школотрону, "група" не росте
Відповісти
вам не зрозуміти!)))
Відповісти
і слава богу :)))
Відповісти
Взагаліто для того щоб коментувати музику потрібно її хочаб послухати,зрозуміти,відчути. Фіолет це музика для душі...а ви мабуть нічого крім Ярмака взагалі не слухаєте
Відповісти
навпаки. Музика для душі?? Мої музичні вподобання досить широкі і різноманітні щоб побачити бодай щось у Фіолета.
Натальо,!! школа це не кінець світу, потім буде ще багато цікавого. :))))
Відповісти
то поділіться Вашими "широкими і різноманітними" смаками)) от уже цікаво, що з такий "знавець" слухає)))
Відповісти
нехай з вами діляться друзі, а виховують смаки батьки. В світі є багато цікавої музики у всіх жанрах, але коли вам, наприклад, подобається "рукі ввєрх", то це ще не означає що це ХОРОША музика.
Відповісти
ти ї*нутий? тобі питання поставили. А відповісти по темі не вмієш. І ще хочеш когось вчити?
Відповісти
ти ї*нутий? тобі питання поставили. А відповісти по темі не вмієш. І ще хочеш когось вчити?
Відповісти
э.тий тут ти. Де питання? Питання це яку музику ви слухаэте а не поділіться вашими "широкими і різноманітними". Дятел.
Відповісти
Ну почнемо з того,що мені 21 рік,ще пару місяців і я отримаю вищу освіту.По-друге,якщо твої вподобання такі різноманітні,то в них точно знадеться місце і для ХОРОШОЇ музики,для нашого Фіолету
Відповісти
коли це низькопробна попса стала хорошою музикою? мені 30.
Відповісти
Влучно. підтримую
Відповісти
ооо....то ти ще і стилях музики не розбираєшся,це вже кепсько. А ще казав,що твої музичні вподобання "широкі і різноманітні". Ну так хвилинка пізнавальної інформації:Фіолет це українська рок група. Якби ти послухав їх наживо, а не акустичну версію все б зрозумів.
Відповісти
А і ще стосовно віку,а його вказала,бо ти мав зухвалість назвати мене "школотою"
Відповісти
Я назвав вас школотою, бо переважна більшість аудиторії Фіолету саме такою являється. Я можу помилятись, адже серед прихильників рукі вверх є і старші люди.

Не позорьте себе. Нема такого стилю як поп (попса). Попсою може бути і рок і метал, будь що.
Відповісти
поп - популярна музика, попса - зневажли ставлення до популярної музики.
Відповісти
До чого тут руки вверх?Ауууу...ти взгалі усвідомлюєш про яку групу йде мова.Це зовсім різне. А стосовно аудиторії, то довожу до твого відома: на концерті у Луцьку не було дітей шкільного віку,ні молодшого, ні старошого.Єдине був хлопчик маленький з батьками,впринцепі це все
Відповісти
суть не в віці. Це як стереотип про блондинок. Ви можеш бути і брюнеткою але поводити себе як "блондинка":). Вам може бути хоть 40, а музику ви будеш слухати яку слухають дівчата шкільного віку.

А що неповнолітнім хіба можна відвідувати такі гадюшники (судячи з фото)?

Я взагалі не розумію чому ви так кіпішуєте? Чи ви думаєте якщо щось подобається вам, то воно автоматично має якусь цінність? Ви можете бити себе в груди і кричати як вам подобається гівно, але вибачте, я іншої думки :)))


Відповісти
Ну стосовно місця проведення і його стилю:це суто проблема закладу.І взагалі ніхто не "кіпішує",суто відстоюю свою думку.Просто я навідміну від вас висловлюю свою думку коректно,а ви показуєте себе як невихована людина ,яка окрім нецензурщини нічого не навчилась.
Відповісти
добре що хочь тикати перестали :)).
Ви зрозумійте різницю. Якщо я, наприклад, кажу що мені подобається чи не подобається Фіолет - це моя думка. Відстоювати тут нічого.
Але якщо сказати що Фіолет це талановитий гурт, з чудовими музикантами, глибоким текстом (я думаю ви це відстоюєте), то тут можна посперечатись. Я можу сказати що Фіолет бєздарі. Але я не можу сказати що Пугачьова бєздарка хоча тошнить від її співу. Смаки-смаками, а факти-фактами.
Битлз мені теж не подобається. Але кому яке діло? Вони заслуговують на повагу.
Відповісти
Живемо стереотипами-це сумно...
Відповісти
ти весь такий розумий і вмієш всіх підколювати, то чому ти висновки про школу такі робиш. + до того вього тебе не навчили що слово ''БОГ'' пишеться з великої літери. А тепер про музику: в кожного свої смаки і вподобання, тому це трішки не тактовно з твого боку осуджувати ссмаки інших.
Відповісти
З великої літери пишуться імена (в даному випадку). бог це не імя. а якщо ви про Ісуса чи його батька, так це для мене взагалі... божки :))
Де ви взяли що я осуджую? Я лише висловив власну думку. Ми живемо в вільній країні і кожен може вірити, слухати і дивитись що йому подобається. Ви можете навіть урінотерапією лікуватись, і я вам скажу будьте здорові :))))
Відповісти
після таких концертів хочеться жити!Фіолет-ви НЕПЕРЕВЕРШЕНІ!ВАші пісні надихають і тримають на плаву.Дякую!
Відповісти
мама пускає вже на такі концерти?
Відповісти
мама дивиться Петросяна і КВК :)
Відповісти
Мама навіть в універ і на роботу мене пускає,прикинь
Відповісти
Коля будеш битий. Чому такі дауни як ти тут всіх школою обзивають. Закрий халяву і слухай бутирку
Відповісти
Бідненька LN! Тебе на плаву тримаютьзалози внутрішньої секреції і гормони росту .., які і засліплюють твій слух, нюх і свідомість. Через 5-10 років тобі буде стидно за такі уподобання. Візьми щось почитай з Купріна чи Цвейга...
Відповісти
нажаль, рідко люди міняють смаки. Якщо в 20 людина з доступом до інтернету, серед такого різноманіття музики преться від Фіолету, то в 40 її смаки будуть збагачені напевно Бібером, Лорак, Расмусом і типу того :))
Відповісти
Та хоч і 40 мені буде,я буду слухати Фіолет.я от вас не розумію,ну не подобається вам така музика,то не слухайте,навіщо сюди все це бридоття писати?якщо ви такі "дорослі" і розімні,то го на роботу,а не за ноутом просиджуєте свій час.А Купріна я читала,не хвилюйся за мене)І не тільки його.Так що удачі,більше я на твої дурні і безглузді коментарі відповідати не буду.
Відповісти
Бідненька LN! Якби ти хоч щось прочитала з Купріна чи Цвейга - в тебе мав би виробитись імунітет до такої і подібної вульгарщини... Може ти читала Сергієве "Життя прекрасне"? А Купріна просто потримала в руках і злякалась ще на старті російської мови, а потім дрібного тексту, а потім багато сторінок... А тебе розпирають гормони! Тобі треба чогось простого, швидкого, тупого - музичної самогонки... Ти її з-найшла. Хороший вибір! Вітаю, ти далеко підеш, багато досягнеш з такими естетичними ідеалами!Поділись своєю радістю з батьками і майбутніми дітьми в 40 років. А Купріна таки почитай, хоч би "Гранатовый браслет"...
Не сумуй!
Відповісти
дякуємо за концерт!:) вдячні фанати з Луцька)
Відповісти
рано вам ще вищу освіту отримувати, повернітся до школи - граматику української мови підтягніть))))
Відповісти
А що в моїй граматиці Вам не подобається?
Відповісти
Ой блін лайно з лайна що всі ці Філети, Положинські і вся ця їхня компанія. ГГГГГГГГГГГ
Відповісти
фанатки не очень
Відповісти
Останні новини
У Луцьку звучали «Пісні Любові на Полі Бою». ФОТО. ВІДЕО
04 грудень, 2015, 14:16