Список «Батьківщини» очолить донька Тимошенко

Список «Батьківщини» очолить донька Тимошенко
Донька Тимошенко на чолі списку може боляче вдарити по рейтингу «Батьківщини» - експерти сумніваються в доцільності висунення Євгенії Тимошенко в народні депутати.

Про це інформує ТСН.

У БЮТ є депутати, які скептично ставляться до ідеї висунення доньки Юлії Тимошенко Євгенії на чолі списку партії «Батьківщина» на парламентських виборах.

«Її висунення нічого партії не дасть. Це просто данина поваги Тимошенко. Демонстрація особистої відданості. Можливо, якийсь мізер це партії і додасть. Але головне: це потрібно Олександру Турчинову і голові фракції БЮТ Кожем'якіну, щоб партія асоціювалася з Тимошенко», - вважає політолог Вадим Карасьов.

«Це розрахунок на звичку: мовляв, народ звик до того, що на чолі списку має бути Тимошенко, - отже, має бути Тимошенко. Хоча соціологи мені казали, що будь-яка заміна Тимошенко на чолі списку дуже боляче вдарить по рейтингу партії. До того ж Женю у нас ніхто не знає. Всі знають Юлію Тимошенко», - вважає політолог Кость Бондаренко.

У БЮТ поки офіційно не підтверджують плани щодо Євгенії Тимошенко.

«Зараз вам ніхто на ці питання відповісти не зможе. Про список, черговість, персоналії зараз ніхто розмов не веде. Що стосується № 1 - ми робимо все, щоб список очолила Тимошенко Юлія Володимирівна», - каже заступник голови фракції БЮТ Юрій Одарченко.

Раніше повідомляли, що Євгенія Карр-Тимошенко може очолити список «Батьківщини» у разі, якщо Юлія Тимошенко не матиме змоги цього зробити.

Вчора, 26 грудня, у ЗМІ з'явилась інформація, що Євгенія Карр повернула собі дівоче прізвище Тимошенко.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Список «Батьківщини» очолить донька Тимошенко
27 грудень, 2011, 12:01