Як у Нововолинську працевлаштовують демобілізованих. ВІДЕО

Як у Нововолинську працевлаштовують демобілізованих. ВІДЕО
Пошуки роботи — одна з перших справ, якою учасники АТО починають займатися, повернувшись із передової.

Питанням працевлаштування демобілізованих особливо переймається служба зайнятості, з цією категорією громадян проводять індивідуальні бесіди, запрошують на численні заходи, і головне— допомагають знайти справу до душі, – повідомляє сайт Нововолинськ.

У Нововолинський центр зайнятості з квітня цього року звернулись 65 демобілізованих, з них 57 учасників АТО. На роботу влаштували вісім осіб, двоє людей отримали одноразову допомогу та започаткували власну справу, один боєць проходить стажування.

Після війни повернутись до нормального та мирного життя непросто. Дехто з учасників антитерористичної операції потребує психологічної реабілітації та моральної підтримки, без якої важко, а то й неможливо адаптуватись на новому робочому місці. Чимало солдатів повертаються знову на передову. Пошук роботи уповільнюється і тим, що у кожного демобілізованого своя спеціальність, і не у всіх є бажання опановувати нову професію.

Діяльність служби зайнятості значною мірою залежить від ситуації на ринку праці, роботодавці повинні сприяти працевлаштуванню бійців АТО, надавати повну інформацію про вакансії і це дозволить покращити соціальне становище наших краян.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Як у Нововолинську працевлаштовують демобілізованих. ВІДЕО
04 грудень, 2015, 09:14