Лучани вшанують ліквідаторів наслідків аварії на ЧАЕС

Лучани вшанують ліквідаторів наслідків аварії на ЧАЕС
Із метою належного відзначення Дня вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на ЧАЕС розпорядженням міського голови Миколи Романюка затверджені відповідні заходи.

Про це повідомили у відділі інформаційної роботи Луцької міської ради.

11 грудня о 15.00 у бібліотеці-філії № 7 для дорослих організують годину пам'яті «Поріс чорнобилем Чорнобиль – бідою нашою поріс».

11–14 грудня у бібліотеках міста будуть організовані виставки літератури на теми: «Чорнобиль болить і досі» (бібліотека-філія № 7 для дорослих), «Чорнобиль: трагедія, подвиг і пам'ять» (Центральна бібліотека для дорослих, бібліотека-філія № 3 для дорослих), «Чорнобиль: пожежа, яка не згасне» (бібліотека-філія № 3 для дітей), «Чорнобиль. Його забути не дозволяє майбутнє» (бібліотека-філія № 5 для дорослих), «Чорнобиль – гірка зірка полин» (бібліотека-філія № 6 для дорослих), «Вічна вдячність живим і світла пам'ять мертвим» (бібліотека-філія № 9 для дорослих), «Попіл Чорнобиля стукає в серце» (бібліотека-філія № 10 для дорослих), «Чорнобиль – очима дітей» (бібліотека-філія № 10 для дорослих).

14 грудня цього року відбудеться панахида та покладання квітів до меморіальної дошки А. Д. Грищенку (проспект Волі,12), пам’ятного знаку «Жертвам Чорнобиля» на меморіальному комплексі «Вічна Слава».

Цього ж дня у бібліотеці-філії № 4 для дорослих об 11:00 відбудеться тематична година «Чорнобиль – трагедія століття».

Також протягом грудня у шкільних бібліотеках будуть організовані тематичні виставки, які висвітлюють проблемні наслідки Чорнобильської катастрофи. В загальноосвітніх навчальних закладах міста відбудуться уроки пам’яті «Пам'ятай Чорнобиль» за участю учасників ліквідації наслідків катастрофи на Чорнобильській АЕС.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: ЧАЕС, пам'ять
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.