У Луцьку відбулись урочистості з нагоди дня Збройних сил України. ФОТО

У Луцьку відбулись урочистості з нагоди дня Збройних сил України. ФОТО
Волинських учасників АТО та всіх військових привітали зі святом.

4 грудня в Палаці культури України відбулись урочистості до Дня Збройних сил України. Щоб привітати військовослужбовців зі святом, на сцену вийшли: голова Волинської обласної державної адміністрації Володимир Гунчик та військовий комісар Волинського обласного комісаріату Роман Кулик.

«Ми маємо сьогодні свої власні Збройні сили, які пройшли тяжкий шлях на етапі розвитку й мужності. На цьому шляху були й поразки, які варто оцінювати для того, щоб не повторити в історії Збройних сил України таких пам’ятних дат, як Волноваха та Іловайськ. Але за цей період часу вони мали й свої перемоги. Вони сьогодні, незважаючи на більшу кількість загарбників, змогли дати їм відсіч. Наша найбільша перемога в тому, що ми маємо достойних синів, нащадків пращурів-козаків», - мовив Володимир Гунчик.

До слів привітання доєднався і Роман Кулик, який подякував усім, хто допомагав військовим комісаріатам та військовим в АТО, які зробили свій внесок в обороноздатність країни. «Змогли зупинити ворога, зможемо й перемогти», - сказав Роман Кулик.

З рук військового комісара та голови Волинської ОДА учасників АТО нагородили орденами та медалями, а також було присвоєно нові звання та, відповідно, вручено погони військовослужбовцям з військових частин області.

Демобілізований танкіст 51-ої бригади Андрій Мудрик, якого нагородили орденом III ступеня «За мужність» також подякував всім, хто допомагав йому та військовим побратимам.
Андрій Мудрик
Андрій Мудрик


Слово взяв і полковник у відставці Іван Бродський, який з 1991 по 2004 рік був військовим комісаром у Волинській області.

«Сьогодні, по суті, в зоні АТО наші сили ведуть бойові дії, від яких залежить, як і що буде розвиватись надалі. Ми вже маємо, що захищати, але ми повинні вдосконалювати те, чим захищати. Проте якщо вже воювати, то так, щоб берегти солдат. Перемога буде за нами і територію ми повернемо», - сказав Іван Бродський.
Іван Бродський
Іван Бродський


Майданівець, учасник АТО та нині керівник Центру допомоги учасникам АТО Олексій Кушнєр подякував також всім волонтерам та всім, хто долучався до допомоги українській армії.
Олексій Кушнєр
Олексій Кушнєр


Опісля вручення нагород присутні насолоджувались мистецтвом: слухали музичні композиції, пісні та дивились танцювальні номери у виконанні творчих колективів міста Луцьк.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 7
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А де Романюк та його молода команда? Що вибори виграв і вже військові йому не потрібні?
Відповісти
Та туди дебілів не запрошують, таких як лярва романюк
Відповісти
А де голова облради?
Відповісти
А дружина Гунчика що працює разом з ним чи безробітна, супроводжує всюди чоловіка? Чи уявляє себе президентшою Волині?
Відповісти
Якось напружено застиг товариш Гунчик (фото на сцені після концерту). Таке враження, що перед цим заходом він не встиг сходити в туалет...
Відповісти
Шановні дописувачі в коментарях - ваші коменти = вашому інтелектуальному розвитку, тобто - повному "0". Зрозуміли.
Відповісти
а ти де служив до роботи в органах?????
Відповісти