Україна та МВФ більше не співпрацюватимуть?

Україна та МВФ більше не співпрацюватимуть?
Існує ризик для продовження програми співпраці в рамках механізму розширеного фінансування (EFF) між Міжнародним валютним фондом та Україною.

Представник МВФ в Україні Жером Ваше розповів, що існує ризик для продовження програми співпраці в рамках механізму розширеного фінансування (EFF) між Міжнародним валютним фондом та офіційним Києвом, повідомляє канал 24.

"Ми вступаємо у важкі часи, складну ситуацію. Є потреба у відповідальній політиці, у тому, щоб продовжувати рухатися обраним шляхом. Ми бачимо певні ризики для програми МВФ".

Він пояснив, що такі ризики зумовлені бюджетною політикою, а вона повинна відповідати цілям, які були узгоджені у програмі між Україною та МВФ.

"Ризики є. Ризик, як я говорив, у тому, що може бути прийнятий бюджет, який не відповідає цілям програми МВФ, і в якому буде закладена політика, яку ми не підтримуємо", — занепокоєні у фонді.

У МВФ чекають на остаточну версію бюджету, який ухвалить Верховна Рада, і стежитимуть, чи відповідатиме він попереднім домовленостям.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Україна та МВФ більше не співпрацюватимуть?
04 грудень, 2015, 15:12