Луцький спортсмен - серед кращих на Чемпіонаті світу з джиу-джитсу

Луцький спортсмен - серед кращих на Чемпіонаті світу з джиу-джитсу
Лучанин Богдан Мочульський і киянин Іван Настенко стали призерами Чемпіонату світу з джиу-джитсу, який відбувався в Бангкоку (Таїланд) наприкінці листопада.

Збірна України повернулася додому з двома бронзовими нагородами, зайнявши в неофіційному медальному заліку 23 позицію. Обидві медалі наші спортсмени вибороли в розділі «файтинг», інформує Інформаційне агентство Волинські новини.

Бронзовим призером цьогорічної світової першості став чемпіон Всесвітніх ігор, призер Всесвітніх ігор з єдиноборств, багаторазовий чемпіон Європи і України Іван Настенко.

Він здобув нагороду у ваговій категорії до 85 кілограмів. Розібравшись на старті змагань з господарем турніру і словенцем, Іван поступився росіянину, майбутньому віце-чемпіону планети. Проте вже у «бронзовому» двобої Настенко був сильнішим за ще одного представника Росії.

Другу бронзу до нашої скарбнички поклав лучанин, майстер спорту міжнародного класу Богдан Мочульський. Третю позицію він зайняв у категорії 62 кілограми.

Спочатку Богдан зустрівся зі спортсменом з Казахстану, опісля – з французом.

За вихід до «золотого» фіналу він боровся з німцем, який виявився сильнішим за українця, а за підсумками змагань став чемпіоном світу.

За бронзу Мочульський бився ще з одним представником Франції.

Нагадаємо, що в минулому році в Парижі і Настенко, і Мочульський також піднімалися на третю сходинку п’єдесталу пошани планетарного форуму з джиу-джитсу.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Луцький спортсмен - серед кращих на Чемпіонаті світу з джиу-джитсу
04 грудень, 2015, 16:12