Нова соцмережа Flipagram б'є рекорди популярності

Нова соцмережа Flipagram б'є рекорди популярності
У світі стрімко набирає популярності Flipagram – сервіс, що дозволяє створювати короткі (30-60 секунд) ролики з аудіосупроводом.

Про це пише Еспресо.TV з посиланням на forbes.

За рік роботи Flipagram набрав 30 мільйонів активних користувачів. Щоб зібрати таку аудиторію, Facebook знадобилося 3 роки, а Snapchat – 2.

У США додаток входить в 10-ку найпопулярніших додатків для пристроїв, які працюють на iOS, в категорії фото і відео. У третьому кварталі поточного року кількість "фліпів" (тих самих роликів) зросла на 165% порівняно з аналогічним періодом минулого року.

"Це властиво людям. У всіх є історії, які їм хочеться розповісти", - каже власник Flipagram Фархад Мохіт, який два роки тому придбав додаток у його розробників Джоша Фелдмана і Раффі Багумяна.

Одним з козирів Flipagram є аудіосупровід. В каталозі додатка містяться мільйони мелодій. У свій час на договори з правовласниками Фархад Мохіт витратив значну частину з $70 мільйонів інвестицій, виділених йому компаніями Sequoia Capital, Kleiner Perkins Caufield & Byers і Index Ventures. Тепер користувачі Flipagram можуть додавати до своїх роликів музику, що недоступно користувачам Instagram.

"Музичні лейбли дійсно впевнені в тому, що Flipagram стане великим медіа-сервісом, порівнянним з Twitter", - говорить Джон Дорр з Kleiner Perkins.

Коли Flipagram керували Фелдман і Багумян, додаток коштував $0,99, але Мохіт зробив його безкоштовним. Втім користувачі платять $1,99, якщо вони хочуть прибрати фірмовий логотип додатка зі своїх роликів. Тепер Мохіт прагне перетворити Flipagram в повноцінну соціальну мережу, а прибуток видається другорядним завданням.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: соцмережі
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А volynpost нагадує Старий базар. Між двома торговими рядами якась інформація
Відповісти
Останні новини
Нова соцмережа Flipagram б'є рекорди популярності
04 грудень, 2015, 22:13