У Ковелі привітали військових

У Ковелі привітали військових
З нагоди Дня Збройних сил України у військовій частині А2042 відбулись урочисті збори. Військових з професійним святом привітав перший заступник міського голови Михайло Гетьман.

Про це повідомляє сайт «ПроКовель».

«Кожен з нас розуміє, якою має бути армія і у чому полягає її головне завдання: служити українському народові, забезпечувати мир і територіальну цілісність держави, безпеку її громадян. Це – честь, покликання і обов’язок Збройних сил України, оборонців Вітчизни, які ціною власного здоров’я та життя відстоюють її незалежність. Хоча захист України – це справа не лише військових, а всіх і кожного. Ми – цивільні, свою вірність державі покликані засвідчити свідомою громадянською позицією, волонтерською діяльністю, активною підтримкою української армії.

Особливу вдячність висловлюю ветеранам військової служби, воїнам-інтернаціоналістам, військовослужбовцям, добровольцям, усім, хто брав та бере участь в антитерористичній операції, усім, хто нині стоїть на варті безпеки України. Ваш внесок у справу захисту держави важко переоцінити.

Сьогодні українська армія проходить складний етап становлення. На військових покладена священна місія – боронити рідну землю, забезпечувати мирне життя свого народу. Тож прийміть слова підтримки від усіх ковельчан, ми пишаємось вами і молимось за вас та Україну», – йшлося у промові Михайла Гетьмана.

Військовослужбовців військової частини А2042 та Ковельського об’єднаного міського військового комісаріату згідно із розпорядженням міського голови нагородили подяками за сумлінну службу, особистий внесок у справу захисту Української держави та відстоювання миру, високі показники у професійній підготовці та з нагоди Дня Збройних сил України.

З 24-ою річницею Збройних Сил України привітав присутніх командир військової частини майор Роман Якимчук. Він побажав колегам професійного зростання та бадьорості духу, віри у те, що українська армія здатна перемогти ворога та забезпечити надійну оборону Вітчизни.

Під час урочистостей виконувач обов’язків військового комісара Андрій Середюк вручив ковельчанам, які брали участь у війні на Сході, нагрудні знаки «Учасник АТО».

На продовження свята учнівські та педагогічні колективи 11-ої та 13-ої шкіл підготували для військових концертну програму.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
У Ковелі привітали військових
05 грудень, 2015, 17:30