Луцький Молодіжний центр презентували у Києві. ФОТО

Луцький Молодіжний центр презентували у Києві. ФОТО
У Києві відбувся Всеукраїнський форум «Інновації та реформи молодіжної політики».

Він проходив 4 грудня у НСК «Олімпійський», повідомлє Молодіжний портал Волині.

На цей захід з метою презентації ідеї створення Молодіжного центру делегували його волонтерок Юлію Ткачук та Марину Найдич.

У першій частині заходу відбувся огляд виставки пілотних проектів, реалізованих в регіонах України молодіжними громадськими організаціями. В цей час представники різних куточків нашої держави мали можливість ознайомитися з діяльністю колег та домовитися про співпрацю. Приємно зазначити, що багато хто з учасників форуму, які представляли власні проекти, вже знали про МЦ та дуже позитивно про нього відгукувались.

Також в межах заходу було представлено: результати соціологічного дослідження «Молодь України 2015», Дорожню карту реформ молодіжної політики, Проект закону «Про молодь», Порядок денний з розвитку 2030 та Цілі розвитку тисячоліття (ЮНІСЕФ), можливості для молоді в контексті міжнародного співробітництва та європейської інтеграції та Державна цільова програма «Молодь України» на 2016-2020 рр.

Учасниками та гостями форуму стали: віце-прем’єр-міністр УкраїниВ’ячеслав Кириленко, Міністр молоді та спорту України Ігор Жданов, координатор систем ООН в Україні Ніл Вокер, заступник Міністра молоді та спорту України Сергій Митрофанський, народний депутат України Іван Крулько, голова представництва ЮНІСЕФ Джованна Барберіс та ін.

Вразило те, що кількість проектів, які представлялися на такому високому рівні була невеликою (близько двадцяти проектів) і аж три з них були з Волинської області, зазначають учасники.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Луцький Молодіжний центр презентували у Києві. ФОТО
06 грудень, 2015, 09:03
ОБСЄ виявили 122-мм гаубиці
06 грудень, 2015, 07:40