У Луцьку Garage Rock School відсвяткували четверту річницю.ФОТО

У Луцьку в пивному клубі «Майдан» відсвяткували 4-й день народження Garage Rock School.

Рок-школа «Garage» («Гараж») розташована на території колишньої фабрики «Лучанка», - пише Таблоїд Волині.

Разом з однойменною репетиційною базою у 2011 році її заснували музиканти гурту «Keto»: Володимир Хомич та Андрій Собчук. Згодом Андрій зосередився суто на репбазі, а куратором рок-школи став Володимир. За цей час школа так розрослась, що займатись управлінськими функціями запросили двох менеджерів, її колишніх учнів: Сашу Сов’як та Вову Котлярчука, – пише «Таблоїд Волині».

В «Гаражі» діють класи вокалу, електрогітари, бас-гітари та ударних. Інструментами та необхідною апаратурою учні забезпечуються. Усі викладачі — молоді, але досвідчені місцеві музиканти: гітаристи Сергій «Слеп» Гончаренко, Дмитро Лазарєв та Сергій Минаєв, бас-гітарист В’ячеслав Короткий, вокалістка Інна Анцух, барабанщики Остап Сухоцькийта, Роман «Рамон» Савчук (який був одним з перших випускників рок-школи, а зараз набув необхідних знань, умінь та навичок, щоб викладати самому). Вони не лише ознайомлять з азами музичної грамоти, але й навчать учнів виконувати партії практично будь-якої пісні будь-якого поп- або рок-гурту.

Концерт тривав близько трьох годин. Під час програми учні школи виконували кавери таких гуртів: «The Ramones», «The Cardigans», Avril Lavigne, «Arctic Monkeys», «Chumbawamba», «Three Days Grace», «Foo Fighters», «Bloodhound Gang»,«Linkin Park», «Evanescence», «Paramore», «AHHA», «Slipknot», «System Of A Down» та інших.

“Коли відбувається концерт GARAGE Rock School – МАЙДАН стає “РУКАВИЧКОЮ”, – пишуть на сторінці Garage Rock School у Facebook.
Концерт відбувся 5 грудня. На заході були присутні близько 250 людей. Серед них батьки, друзі учнів, а також небайдужі люди, що прийшли підтримати талановиту молодь.

Хочеться згадати ініціативних «задротів» Garage Rock School, а саме, Миколу Гаврилюка – він один з перших учнів рок-школи, Юра Пятішев, Діана Попко (мама Діани зауважила, що дитина розчинилася в стінах рок-школи, але після концерту визнала, що займалась її дочка не даремно), Вітя Олексюк (свого часу був наймолодшим учнем, а тепер став одним з найкращих гітаристів школи), Влад Максимчук, Богдан Трофімук. Ці учні днювали і ночували у рок-школі, багато готувалися самостійно і навіть прогулювали уроки у школах, технікумах та університетах, аби підготуватися до концерту, бо для кожного з них це дуже важливо. Тому вони були відзначені спеціальними паспортами з пропискою Garage Rock School.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: мистецтво
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
кінчайте бухати. Фото дублюєте. Журавлі.
Відповісти
Останні новини
У Луцьку Garage Rock School відсвяткували четверту річницю.ФОТО
06 грудень, 2015, 17:03