Чоловіка посадили на 5 років за смертельне побиття

Чоловіка посадили на 5 років за смертельне побиття
До п’яти років позбавлення волі засудив Луцький міськрайонний суд Волинської області мешканця обласного центру.

Про це повідомляє прес-служба волинської міліції.

Петро* в минулому не судимий, працював за контрактом за кордоном, однак через пристрасть до алкоголю потрапив на лаву підсудних.

Ця історія трапилася весною. Петро тоді якраз перебував у Луцьку. Близько 23-ї години він разом зі своїми знайомими гуляли містом. У центрі, проходячи повз гурт молодих людей, вони почули нецензурну лайку, відтак вирішили, що ці слова пролунали в їхню адресу.

Після цього Петро запропонував одному хлопцеві відійти поговорити. Зайшовши в арку одного із будинків, Петро відразу почав бити потерпілого. На допомогу прибігли також його друзі. У результаті потерпілий дістав із кишені куртки ніж, однак скористатися ним не зміг, оскільки молодики вибили його з рук, а самого хлопця збили з ніг.

Добряче відлупцювавши свого «кривдника», хулігани викрали у нього ніж, куртку та черевики, решту одягу порізали. Через деякий час знайомі потерпілого знайшли його непритомним і відразу викликали швидку. Від отриманих травм через 40 днів хлопець помер у лікарні, так і не приходячи до свідомості.

За даним фактом правоохоронці порушили кримінальну справ.

Луцький міськрайонний суд визнав підсудного винним у вчиненні цих злочинів і призначив покарання у вигляді п’яти років позбавлення волі.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
"Потерпілий", який гуляв по вулиці з ножем? Не схоже на добропорядну людину. ІМХО, одне бидло порізало інше, тепер одне "6 feet under", інше - в тюрмі. Цілком нормальний сценарій, частіше би так. Анітрохи нікого не шкода, природний відбір в дії.
Відповісти