На Волині й досі не ліквідують наслідки після смерчу

На Волині й досі не ліквідують наслідки після смерчу
Через тиждень після руйнівного смерчу частина жителів с. Дерно Ківерцівського р-ну продовжує жити під відкритим небом.

Повідомляє Волинська правда.

Незважаючи на бравурні запевнення, що наслідки стихії, яка пройшла над територією Волині в обід 30 листопада, чимало споруд та будинків досі перебувають в аварійному стані.

Найбільш гострою проблема є в с. Дерно. Місцева влада, заручившись підтримкою луцьких волонтерів, зробила все від неї залежне, аби оперативно ліквідувати основні проблеми.

Крім цього, спеціальна комісія облікувала суму збитків, завданих буревієм, та склала відповідні документи. Але зараз потрібно найголовніше: матеріальні ресурси, аби негайно перекрити житлові будинки! Одна з потерпілих родин (інвалід без правої руки та його сестра) мешкають в хаті, де наполовину знесений дах і от-от заваляться фронтони. Що зробили з допомогою інших – так це відгородилися від неба поліетиленовою плівкою… Допомоги, крім як від влади, їм очікувати ні від кого, а власними силами вони точно не зуміють полагодити зруйноване житло до настання холодів.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Який ше фронтон?! На Волині кажуть - причолок! І це, до речі, літературне слово, а ніякий не діалект!!! А то вже зовсім подуріли у гонитві за наслідуванням усього французького. То аватарки робили з французьким стягом, а тепер причолки стали називати фронтонами!
Відповісти