Чому багатоповерхівка для волинських військових перетворилася на довгобуд

Чому багатоповерхівка для волинських військових перетворилася на довгобуд
Міністерство оборони в 2015 році купило для військових 1300 квартир, але ніхто не може пояснити, чому багатоповерхівка для захисників України в Володимирі-Волинському перетворилася на довгобуд…

Сьогодні, 5 грудня 2015 р., керівник оборонного відомства, генерал армії України Степан Полторак перед церемонією вручення «оглядових ордерів» військовослужбовцям-учасникам АТО в м. Васильків Київської обл. заявив: «У цьому році було виділено трохи більше одного мільярда гривень для придбання житла військовослужбовцям. Ми купили 1 тисячу 300 квартир!».

Як інформують колеги з порталу «Главком», МОУ у цьому році також запровадило нову форму вирішення «квартирного питання»: особи, котрі стояли на черзі, отримували компенсації на загальну суму 250 млн грн.

«Нариклад, якщо військовий повинен отримати 100 квадратних метрів житла, він отримує відповідно 1,5 млн грн., знімається з черги та сам купує собі житло», – деталізував міністр.

Степан Полторак запевнив: наступного року для придбання житла для військових планують виділити таку ж суму. Щоправда, ніхто зі столичних журналістів не поцікавився в керівника оборонного відомства, коли дадуть гроші для добудови багатоповерхового будинку в Володимирі-Волинському, який спочатку через брак фінансування, а потім – підозріле банкрутство фірми-забудовника, армія і сама не вводить в експлуатацію, і місцевій владі не дає цього зробити…

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Чому багатоповерхівка для волинських військових перетворилася на довгобуд
07 грудень, 2015, 02:23