Посадовцю та депутату за сумісництвом «шиють» розтрату державних грошей

Посадовцю та депутату за сумісництвом «шиють» розтрату державних грошей
Проти директора державного підприємства «Рокині» порушили кримінальну справу: посадовця звинувачують у привласненні державних грошей.

Про це повідомляє прокуратура Волинської області.

Виконуючий обов’язки прокурора області Володимир Троц порушив кримінальну справу щодо директора державного підприємства дослідне господарство «Рокині», депутата Луцької районної ради за фактами перевищення своїх службових повноважень та привласнення майна, шляхом зловживання службовим становищем.

В ході досудового слідства, яке проводить прокуратура Луцького району, встановлено, що колишній керівник цього сільгосппідприємства за час свого перебування на посаді привласнив чималі суми державних коштів і заволодів значними майновими ресурсами очолюваного підприємства.

Посадовець одночасно був засновником та керівником чотирьох товариств з обмеженою відповідальністю, очолював - «Неофіт-агро», «Неофіт» ЛТД, «Веселку» та «Відродження». Так, за період часу з листопада 2009 року по листопад 2010 року, перевищуючи свої службові повноваження, директор дослідного господарства незаконно списав сім одиниць сільськогосподарської техніки, яка перебувала на балансі цього сільгосппідприємства: чотири комбайни, два трактори та бульдозер.

Cільськогосподарську техніку посадовець згідно актів, порізав та продав як металобрухт, кошти від її реалізації господарник привласнив.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Гвоздецький Олексій Ярославович
Відповісти
Останні новини
Посадовцю та депутату за сумісництвом «шиють» розтрату державних грошей
31 липень, 2012, 09:33