Лучан запрошують на концерт «Без обмежень»

Лучан запрошують на концерт «Без обмежень»
10 грудня лучан запрошують на виступ гурту БЕЗ ОБМЕЖЕНЬ, у музиці якого відчувається живий саунд, справжній драйв і соковитий смак життя.

Відбудеться концерт о 21:00 в одному з пабів Луцька (вул. Бойка, 2А).

БЕЗ ОБМЕЖЕНЬ – це гурт, який не заганяє себе в жорсткі рамки формату чи стилю. Це музиканти, які в своїй творчості повністю дають волю почуттям та емоціям.

Свій творчий шлях гурт розпочав із закарпатського міста Мукачево, проте на сьогодні «БЕЗ ОБМЕЖЕНЬ» вважається закарпатсько-київською командою. У творчому доробку музикантів величезна кількість пісень, відеоробіт, саунд-треків до фільму та навіть гімн спортивної команди.

2005 року колектив став фіналістом всесвітньо відомого фестивалю «The Global Battle Of The Bands» і виступив як "кращий новий гурт Західного регіону України.

У 2007 року БЕЗ ОБМЕЖЕНЬ випустили свій перший альбом «Underground» і зняли дебютне відео з однойменною назвою. У перші дні ротації композиція займала перші позиції в хіт-параді «М2О», найбільшого музичного телеканалу України - М1.

Нині пісні колективу звучать в ефірі багатьох радіостанцій України, а також в ефірі найбільш рейтингової інтернет-радіостанції MyRadio в розділі Український Рок. За кілька місяців ротації група багаторазово потрапляла в хіт-парад і за невеликий період часу заробила досить високий рейтинг.

Кожен виступ БЕЗ ОБМЕЖЕНЬ – це шалений потік енергії та емоцій, які важко описати словами, бо викладаються музиканти на всі 100% і навіть трохи більше. У піснях БЕЗ ОБМЕЖЕНЬ кожен знайде щось близьке, адже композиції наповнені справжніми емоціями, енергетикою та почуттями. 

Довідка: +38 066 034 56 31. Бронювання столиків —- +38 050 100 2751.

Деталі: https://vk.com/without_limits_lutsk.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Лучан запрошують на концерт «Без обмежень»
07 грудень, 2015, 11:03