Поблизу Луцька трапились три пожежі

Поблизу Луцька трапились три пожежі
5-6 грудня на території Волинської області трапилося 5 пожеж.

Про це повідомляють в УДСНС України у Волинській області.

5 грудня сталась пожежа в господарському приміщенні у селі Пульмо Шацького району. Для ліквідації було направлено команда місцевої пожежної охорони села Пульмо, а також працівники ДПРЧ-11 селища Шацьк. Причина пожежі встановлюється.

Цього ж дня о 21:26 зафіксовано повідомлення про пожежу у господарській споруді у селі Дідичі Ківерцівського району, для подолання якої були залучені працівники ДПРЧ-6 та команди місцевої пожежної охорони селищ Цумань та Олика. О 22:20 бійці ДСНС ліквідували горіння. Причиною пожежі стало коротке замикання електромережі.

6 грудня о 13:14 трапилась пожежа в селі Дачне Ківерцівського району. Для ліквідації пожежі за шість хвилин після виклику прибули рятувальники ДПРЧ-6 з райцентру. О 13:50 пожежа була ліквідована. Причина пожежі встановлюється, найімовірніше вона трапилася через необережне поводження з вогнем невстановлених осіб.

О 22:28 у селі Пальче Ківерцівського району зафіксовано пожежу в дерев'яній господарській будівлі місцевого мешканця. На місце події прибули працівники ДПРЧ-6, які приборкали лихо. Імовірно, пожежа трапилась внаслідок необережного поводження з вогнем невстановлених осіб.

Рятувальники нагадують громадянам про необхідність суворого дотримання правил безпеки у побуті.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.