ЖК «Яровиця» – з нами тепліше та енергоощадніше!* ФОТО

ЖК «Яровиця» – з нами тепліше та енергоощадніше!* ФОТО
Сьогодні важливу роль в житловому будівництві відіграють енергозберігаючі, якісні, надійні та довговічні сертифіковані матеріали.

З давніх-давен і дотепер таким матеріалом є цегла. Цегляні будинки мають тривалий термін експлуатації, і вже сьогодні в серці Волинської столиці на розі вул. Винниченка - І. Франка–Яровиці ведеться будівництво ЖК «ЯРОВИЦЯ».

Перевагами комплексу є використання якісної керамічної цегли кращих виробників з утепленням стін мінераловатними плитами торгової марки "Техноніколь" високої щільності з облицювальною цеглою. Внутрішні перегородки також влаштовують з надійного та довговічного матеріалу – цегли.

Від вітру, шуму та негоди захистять сучасні ламіновані металопластикові вікна, які виконані з 5-ти камерного профілю компанії Salamander (Німеччина). Склопакет 2-х камерний з мультифункціональним склом Stopray Neо забезпечує найвищий рівень природного освітлення. Створює комфортні умови в середині квартири – добре зберігає тепло взимку і прохолоду влітку.

Внутрішнє енергозберігаюче скло забезпечить Вашому вікну коефіцієнт опору теплопровідності 1,2 (за сучасними нормами від 0,75). Комфорт та безпеку забезпечить поворотно–відкидна фурнітура компанії Roto (Німеччина). На віконні конструкції власники квартир отримають сертифікат з п’ятирічною гарантією від одного з кращих виробників Волині.

У квартирах передбачене індивідуальне опалення з двоконтурними 24 кВт котлами та металевими радіаторами з регулюванням тепла європейського виробництва, за допомогою яких можна регулювати температурний режим у кімнатах. Безперебійну роботу сантехнічних приладів, радіаторів опалення та котлів забезпечить заздалегідь передбачене додаткове очищення води.

В оздоблення квартири також входить:

- поліпшена штукатурка стін та напівсуха стяжка;

- прилади обліку води, світла та газу;

- покращені вхідні броньовані двері з якісними замками;

- алюмінієві вітражні конструкції;

- у кожній кімнаті прокладений мідний електропровід.

Місця загального користування прикрашатимуть нержавіючі поручні. Припаркувати свій автомобіль мешканці матимуть змогу у підземному паркінгу, звідки з комфортом та без турбот можна ліфтом потрапити до своєї оселі. В житловому комплексі також подбали про спортивні та дитячі майданчики, де із задоволенням бавитиметься малеча та підтримуватимуть чудову фізичну форму дорослі. Про безпеку подбає консьєрж за допомогою відеопропускної та карткової систем керування.

На думку спеціалістів ринку нерухомості, ЖК «ЯРОВИЦЯ» - найбільш енергоощадний комплекс, завдяки запроектованому конструктиву будинку мешканці зможуть заощаджувати на енергоносіях та не викидати гроші на вітер.

Зовсім скоро ЖК Яровиця стане візитівкою міста Луцька. Адже «Яровиця» - це не просто квадратні метри, а якісне комфортне житло на багато років!

Центр продажу: м. Луцьк, вул. Яровиця, тел.050 402 05 05.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
ціна за метр при купівлі 3 кімн. квартири?
Відповісти
дуже багато дето доларів 1500-1800
Відповісти
Цінова політика від 10 900 грн/м2!
Відповісти
Останні новини
ЖК «Яровиця» – з нами тепліше та енергоощадніше!* ФОТО
07 грудень, 2015, 19:55